"Καλωσήρθατε στο ελεύθερο blog των Ελλήνων Ορθοπαιδικών. Ένα βήμα ενημέρωσης αλλά και ανταλλαγής απόψεων σε θέματα που αφορούν στην Ορθοπαιδική κοινότητα της χώρας. Απόψεις, ανακοινώσεις, διαφωνίες και συζητήσεις είναι ευπρόσδεκτες και θα αναρτώνται χωρίς λογοκρισία, αρκεί να κινούνται στα πλαίσια της ευπρέπειας."

Περιμένουμε λοιπόν τα posts σας στό

hellenic.orthopaedics@gmail.com

Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2011

24ωρη Παν-ιατρική προειδοποιητική απεργία ....

Πηγή: www.ygeianet.gr


Οι εφημερίδες των συγκροτημάτων τύπου καθώς και οι μεγάλοι τηλεοπτικοί σταθμοί αποσιωπούν την αυριανή παν-ιατρική απεργία, παρότι καθημερινά λαμβάνουν Δελτία Τύπου από τους ιατρικούς φορείς. Εν αντιθέσει, προβάλλουν μέχρις υπερβολής την απεργία των φαρμακοποιών, τους φοροφυγάδες γιατρούς του Κολωνακίου και τις μίζες της DePuy.

Θα ήταν αφέλεια να πιστέψουμε ότι πρόκειται για τυχαίο φαινόμενο. Τα Μέσα Ενημέρωσης στη χώρα μας πάντοτε έπαιζαν αυτόν τον άθλιο ρόλο, ο οποίος στη σημερινή συγκυρία έχει προσλάβει χαρακτηριστικά χυδαίου προπαγανδιστή.

Αντί να μεμψιμοιρούμε οφείλουμε να οργανώσουμε τον αγώνα και την αντίστασή μας με δικά μας μέσα. Κι έχουμε πολλά.

Ας αναπαράγουμε τους λόγους της απεργίας στον περίγυρό μας, ας πείσουμε το μεγαλύτερο αριθμό συναδέλφων να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση. Και τότε- θέλοντας και μη- τα ΜΜΕ και η κυβέρνηση θ΄ ασχοληθούν με τον κλάδο και τις κινητοποιήσεις μας.

Τουναντίον, εάν συνεχίσουμε να επαναπαυόμαστε, θα βρεθούμε ταχύτατα σε μια έρημη και άνυδρη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου