"Καλωσήρθατε στο ελεύθερο blog των Ελλήνων Ορθοπαιδικών. Ένα βήμα ενημέρωσης αλλά και ανταλλαγής απόψεων σε θέματα που αφορούν στην Ορθοπαιδική κοινότητα της χώρας. Απόψεις, ανακοινώσεις, διαφωνίες και συζητήσεις είναι ευπρόσδεκτες και θα αναρτώνται χωρίς λογοκρισία, αρκεί να κινούνται στα πλαίσια της ευπρέπειας."

Περιμένουμε λοιπόν τα posts σας στό

hellenic.orthopaedics@gmail.com

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Καλωσήρθατε στο blog των Ελλήνων Ορθοπαιδικών

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Καλωσήρθατε στο Hellenic-Orthopaedics!

Το blog των Ελλήνων Ορθοπαιδικών που στόχο έχει την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών της Ορθοπαιδικής κοινότητας της χώρας.
Φιλοδοξία είναι, το blog αυτό, να γίνει βήμα ενημέρωσης για κάθε τι νέο που άπτεται της Ορθοπαιδικής ειδικότητας, συμπεριλαμβανομένων των ανακοινώσεων εκδηλώσεων, συνεδρίων και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.
Παράλληλα, σκοπός είναι να αποτελέσει ένα ελεύθερο βήμα ανταλλαγής απόψεων σχετικά με ακαδημαϊκά και μη θέματα που απασχολούν το χώρο.
Απόψεις, σχόλια, παράπονα, προτάσεις, διαφωνίες και αντιπαραθέσεις, θα αναρτούνται χωρίς λογοκρισία, αρκεί να κινούνται στα πλαίσια της
ευπρέπειας.

Σας καλούμε λοιπόν να αρχίσετε να αποστέλλετε τις δικές σας δημοσιεύσεις (posts), προτάσεις και παρατηρήσεις στο hellenic.orthopaedis@gmail.com

2 σχόλια:

  1. www.dromostherapeia.gr
    Ωραία η ιδέα για το blog, θα ανοίξει και ο δρόμος για νέους στο χώρο ορθοπαιδικούς. Εύχομαι πολλές συμμετοχές . . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή