"Καλωσήρθατε στο ελεύθερο blog των Ελλήνων Ορθοπαιδικών. Ένα βήμα ενημέρωσης αλλά και ανταλλαγής απόψεων σε θέματα που αφορούν στην Ορθοπαιδική κοινότητα της χώρας. Απόψεις, ανακοινώσεις, διαφωνίες και συζητήσεις είναι ευπρόσδεκτες και θα αναρτώνται χωρίς λογοκρισία, αρκεί να κινούνται στα πλαίσια της ευπρέπειας."

Περιμένουμε λοιπόν τα posts σας στό

hellenic.orthopaedics@gmail.com

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Αναγνώριση των πτυχίων από κολέγια. Ανοίγει η κερκόπορτα?

Πηγή: www.kathimerini.gr

'Έγκριση από το ΣτΕ Προεδρικού Διατάγματος με το οποίο αναγνωρίζονται υποχρεωτικά οι τίτλοι σπουδών που χορηγούν, κατόπιν συνεργασίας τους με πανεπιστήμια του εξωτερικού.!!
Με το νέο πλαίσιο δεν αναγνωρίζονται οι βεβαιώσεις σπουδών που χορηγούν τα Κέντρα Ελευθέρων Σπουδών στην Ελλάδα, αλλά τα πτυχία καθ' όλα αναγνωρισμένων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων κρατών-μελών της Ε.Ε. Τα πτυχία αυτά χορηγούνται από τα ιδρύματα μέσω συνεργασίας τους με ελληνικά Κέντρα Ελευθέρων Σπουδών που λειτουργούν είτε ως παραρτήματα αυτών των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων είτε με το σύστημα της δικαιόχρησης (franchising).

Οι απόφοιτοι των κολεγίων θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη στο Δημόσιο και εγγραφής σε επαγγελματικούς συλλόγους και σωματεία.

 Διαβάστε περισσότερα εδώ: http://news.kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου