"Καλωσήρθατε στο ελεύθερο blog των Ελλήνων Ορθοπαιδικών. Ένα βήμα ενημέρωσης αλλά και ανταλλαγής απόψεων σε θέματα που αφορούν στην Ορθοπαιδική κοινότητα της χώρας. Απόψεις, ανακοινώσεις, διαφωνίες και συζητήσεις είναι ευπρόσδεκτες και θα αναρτώνται χωρίς λογοκρισία, αρκεί να κινούνται στα πλαίσια της ευπρέπειας."

Περιμένουμε λοιπόν τα posts σας στό

hellenic.orthopaedics@gmail.com

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Σχετικά με τα επεισόδια στη Νομική...

Γράφει o Giatros

Περισσότερο ακόμα και από τις τελευταίες εξελίξεις στην οικονομία, περισσότερο από τα πρόσφατα τραγικά γεγονότα στη Marfin, περισσότερο και από την σήψη των σκανδάλων, αυτό που με απογοητεύει πιο πολύ και με κάνει να πιστεύω ότι στην Ελλάδα, παρά τα όσα έχουν συμβεί, δεν έχει ουσιαστικά αλλάξει τίποτα, αλλά ούτε και πρόκειται να αλλάξει, είναι τα όσα διαδραματίστικαν στις τελευταίες φοιτητικές εκλογές και ιδιαίτερα, τα επεισόδια στη Νομική.

Δείτε τις "ξύλινες" ανακοινώσεις των κομματικών παρατάξεων...  και πείτε αλήθεια αν βλέπετε πουθενά ελπίδα για το μέλλον αυτού του τόπου...

"Η ΠΑΣΠ ΝΟΜΙΚΗΣ καταδικάζει απερίφραστα την συστηματική προσπάθεια αλλοίωσης του αποτελέσματος των φοιτητικών εκλογών με καταμέτρηση βίας και νοθείας στη Νομική , εκ μέρους της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Νομικής.
Συγκεκριμένα, φέτος κατά την διεξαγωγή των φοιτητικών 

εκλογών 2010 στη Νομική, συνέβησαν τα εξής…
- Η διαδικασία παρακωλυόταν συστηματικά από τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, με αποτέλεσμα μέσα σε...  "

 Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

"ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΑΠ – ΝΔΦΚ
Πέρα από κάθε όριο και λογική ήταν η επίθεση που δέχτηκαν οι φοιτητές της Νομικής Σχολής Αθηνών σήμερα το απόγευμα από οργανωμένους «μισθοφόρους» τραμπούκους της ΠΑΣΠ.Πιο συγκεκριμένα, ενώ ολοκληρωνόταν η καταμέτρηση της κάλπης του Γ΄ έτους και η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ είχε εξασφαλίσει μια πολύ μεγάλη διαφορά από...
 τη δεύτερη ΠΑΣΠ, οργανωμένες ομάδες εξωπανεπιστημιακών μελών της ΠΑΣΠ έκαναν την εμφάνιση τους στο Αμφιθέατρο 1 της Νομικής... "
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου