"Καλωσήρθατε στο ελεύθερο blog των Ελλήνων Ορθοπαιδικών. Ένα βήμα ενημέρωσης αλλά και ανταλλαγής απόψεων σε θέματα που αφορούν στην Ορθοπαιδική κοινότητα της χώρας. Απόψεις, ανακοινώσεις, διαφωνίες και συζητήσεις είναι ευπρόσδεκτες και θα αναρτώνται χωρίς λογοκρισία, αρκεί να κινούνται στα πλαίσια της ευπρέπειας."

Περιμένουμε λοιπόν τα posts σας στό

hellenic.orthopaedics@gmail.com

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Άκαρπη η συνάντηση με την Υπουργό Υγείας...

Συνεχίζεται η επ' αόριστο επίσχεση εργασίας από τους ιατρούς στα νοσοκομεία εκείνα, που δεν έχουν εξοφληθεί τα δεδουλευμένα των εφημεριών.
Μετά τη συνάντηση με την Υπουργό υγείας, η οποία ανακοίνωσε ότι θα καταβληθούν άμεσα όλα τα δεδουλευμένα από τις εφημερίες του Δεκεμβρίου, οι εκπρόσωποι των νοσοκομειακών γιατρών τόνισαν ότι η υπουργός δεν δεσμεύτηκε για την τήρηση της κλαδικής συμφωνίας, που υπεγράφη πέρσι για τις αποδοχές των γιατρών του ΕΣΥ.
Παράλληλα, τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου επισκέφθηκε ο πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Στάθης Τσούκαλος, στον οποίο κατέθεσε υπόμνημα, όπου παραθέτει το ¨επικίνδυνο της κατάστασης, που θα δημιουργηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα στη λειτουργία των νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας, λόγω της δραματικής μείωσης των κονδυλίων των εφημεριών¨..... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου