"Καλωσήρθατε στο ελεύθερο blog των Ελλήνων Ορθοπαιδικών. Ένα βήμα ενημέρωσης αλλά και ανταλλαγής απόψεων σε θέματα που αφορούν στην Ορθοπαιδική κοινότητα της χώρας. Απόψεις, ανακοινώσεις, διαφωνίες και συζητήσεις είναι ευπρόσδεκτες και θα αναρτώνται χωρίς λογοκρισία, αρκεί να κινούνται στα πλαίσια της ευπρέπειας."

Περιμένουμε λοιπόν τα posts σας στό

hellenic.orthopaedics@gmail.com

Τρίτη, 10 Μαΐου 2011

Τελικά ένοχοι όλοι (και οι γιατροί του ΚΑΤ).....


Πηγή: www.sportnet.gr

Και τελικά ένοχοι.

Το Δικαστήριο έκρινε ένοχους Κώστα Κεντέρη, Κατερίνα Θάνου και τον προπονητή τους Χρήστο Τζέκο, αλλά και τους επτά γιατρούς του ΚΑΤ όπου νοσηλεύτηκαν μετά το δηλωθέν ατύχημά τους. Η απόφαση αναφέρει πως "το δηλωθέν τροχαίο ατύχημα στις 12 Αυγούστου του 2004 δεν έγινε ποτέ". Το δικαστήριο επέβαλε τελικά ποινή φυλάκισης με αναστολή και στους τρεις, 33 μήνες στον Τζέκο και 31 στους Κεντέρη και Θάνου.


Την ενοχή και των 11 κατηγορουμένων για την υπόθεση του τροχαίου των Ολυμπιονικών Κώστα Κεντέρη και Κατερίνας Θάνου λίγο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, αποφάσισε πριν από λίγο το 6ο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Το δικαστήριο έκρινε ομόφωνα ενόχους τους δύο Ολυμπιονίκες, τον προπονητή τους Χρήστο Τζέκο, εφτά γιατρούς του ΚΑΤ και τον κατά δήλωσή του αυτόπτη μάρτυρα του τροχαίου για όλες τις κατηγορίες όπως εισάγονται στο κατηγορητήριο. Ο εισαγγελέας έδρας ζήτησε από τους δικαστές να αναγνωρίσουν ελαφρυντικά στους δέκα κατηγορουμένους πλην του Χρήστου Τζέκου, όπως είχε εισηγηθεί και στην πρότασή του.

Η πλευρά των Κεντέρη-Θάνου αλλά και αυτή του Τζέκου αναμένεται να καταθέσει έφεση κατά της απόφασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου