"Καλωσήρθατε στο ελεύθερο blog των Ελλήνων Ορθοπαιδικών. Ένα βήμα ενημέρωσης αλλά και ανταλλαγής απόψεων σε θέματα που αφορούν στην Ορθοπαιδική κοινότητα της χώρας. Απόψεις, ανακοινώσεις, διαφωνίες και συζητήσεις είναι ευπρόσδεκτες και θα αναρτώνται χωρίς λογοκρισία, αρκεί να κινούνται στα πλαίσια της ευπρέπειας."

Περιμένουμε λοιπόν τα posts σας στό

hellenic.orthopaedics@gmail.com

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Ορθοπαιδική Έρευνα & Τεχνολογία


Αγαπητοί συνάδελφοι, σας συγχαίρω για το blog και εύχομαι η επιτυχία του να συνεχιστεί.
Μεταξύ των άλλων ορθοπαιδικών ζητημάτων που θίγονται, ελπίζω στο μέλλον να γίνουν αναφορές και στο διεπιστημονικό θέμα της Ορθοπαιδικής Εμβιομηχανικής, Έρευνας, Ανάπτυξης και Καινοτομίας, που απασχολεί αρκετούς συναδέλφους είτε σε μεταπτυχιακό επίπεδο (π.χ. διδακτορικό, επιμόρφωση, εξειδίκευση, σεμινάρια) είτε σε κλινικό επίπεδο (π.χ. κλινικές μελέτες, εργαστηριακές εφαρμογές, καινοτόμες χειρουργικές ιδέες για εμφυτεύματα, τεχνικές κλπ.).
Με την ευκαιρία αυτή, σας καλωσορίζω στο δικτυακό τόπο της BioHexagon Ltd (www.biohexagon.com ) της πρώτης εταιρίας στην Ελλάδα που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης στην Ορθοπαιδική Χειρουργική. Η εταιρία ιδρύθηκε το 2010 σαν συνέχεια και διάδοχο περιβάλλον της γνωστής σας BioEngineering RTD και δραστηριοποιείται στο γενικότερο πεδίο της Βιοϊατρικής Έρευνας, Ανάπτυξης και Καινοτομίας, αναλαμβάνοντας σειρά ερευνητικών έργων στα πλαίσια εθνικών, ευρωπαϊκών ή και ιδιωτικών χρηματοδοτικών προγραμμάτων.
Περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις σας.
Με εκτίμηση,
Ευάγγελος Α. Μαγνήσαλης
Μηχανολόγος Μηχανικός - Εμβιομηχανικός PhD
Γενικός Διευθυντής BioHexagon Ltd

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου