"Καλωσήρθατε στο ελεύθερο blog των Ελλήνων Ορθοπαιδικών. Ένα βήμα ενημέρωσης αλλά και ανταλλαγής απόψεων σε θέματα που αφορούν στην Ορθοπαιδική κοινότητα της χώρας. Απόψεις, ανακοινώσεις, διαφωνίες και συζητήσεις είναι ευπρόσδεκτες και θα αναρτώνται χωρίς λογοκρισία, αρκεί να κινούνται στα πλαίσια της ευπρέπειας."

Περιμένουμε λοιπόν τα posts σας στό

hellenic.orthopaedics@gmail.com

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Αλλαγές στο υπουργείο Υγείας..?

Πηγή: www.iatronet.gr


Νέα πρόσωπα φέρνει στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας ο επικείμενος ανασχηματισμός.
Είναι σχεδόν βέβαιο ότι η υφυπουργός κ. Φώφη Γεννηματά αποχωρεί από την οδό Αριστοτέλους. Οι πληροφορίες την φέρνουν να διεκδικεί την περιφέρεια Αττικής στις δημοτικές εκλογές.

Το επιτελείο της ετοιμάζεται ήδη για την εκλογική αναμέτρηση, αναμένοντας και τυπικά την ανακοίνωση του ανασχηματισμού από τον πρωθυπουργό.

Σε αναμονή για την απόφαση του πρωθυπουργού – για διαφορετικούς, όμως, λόγους – είναι και η υπουργός Υγείας. Η κ. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου εμφανίζεται ως ένα από τα πρόσωπα του υπουργικού συμβουλίου που πρόκειται να απομακρυνθούν στον προσεχή ανασχηματισμό.

Το τελευταίο διάστημα, πάντως, υπήρξαν εκτιμήσεις ότι η κ. Ξενογιαννακοπούλου θα έμενε τελικά στο υπουργείο Υγείας. Η εκτίμηση αυτή αναθεωρήθηκε εκ νέου, καθώς έχουν δει το φως της δημοσιότητας ακόμη και ονόματα των διαδόχων της.

Μεταξύ αυτών, περιλαμβάνονται εκείνο του βουλευτή Επικρατείας και προέδρου του Ινστιτούτου Στρατηγικών και Αναπτυξιακών Μελετών (ΙΣΤΑΜΕ) - 'Ανδρέας Παπανδρέου', κ. Ηλία Μόσιαλου.
Ο κ. Μόσιαλος βρίσκεται στο στενό περιβάλλον του πρωθυπουργού, ενώ κατέχει άριστα τα θέματα της Υγείας, καθώς είναι εν ενεργεία καθηγητής Οικονομικών της Υγείας στο London School of Economics.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τη θέση του υπουργού Υγείας ενδέχεται να αναλάβει ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος και τη θέση του στο υπουργείο Εργασίας θα καταλάβει ο κ. Γιώργος Κουτρουμάνης.


Σχόλιο: 
Για τον Κο Μόσιαλο δεν το αποκλείουμε... Για τον Λοβέρδο όμως χλωμό το βλέπουμε. Ίδωμεν ...

HELLENIC-ORTHOPAEDICS

1 σχόλιο:

  1. Ο Μόσιαλος ΕΙΧΕ θέση α΄πό την αρχή στην ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ. Δυστυχώς, ΔΕΝ πήγε εκεί. Τι θα πάιε να κάνει ΤΩΡΑ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή