"Καλωσήρθατε στο ελεύθερο blog των Ελλήνων Ορθοπαιδικών. Ένα βήμα ενημέρωσης αλλά και ανταλλαγής απόψεων σε θέματα που αφορούν στην Ορθοπαιδική κοινότητα της χώρας. Απόψεις, ανακοινώσεις, διαφωνίες και συζητήσεις είναι ευπρόσδεκτες και θα αναρτώνται χωρίς λογοκρισία, αρκεί να κινούνται στα πλαίσια της ευπρέπειας."

Περιμένουμε λοιπόν τα posts σας στό

hellenic.orthopaedics@gmail.com

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Αλαλούμ με τις εφημερίες των νοσοκομείων....

Αρχίζει από 1ης Σεπτεμβρίου η εφαρμογή του νέου συστήματος εφημεριών των νοσοκομειακών γιατρών σε κλιμα ασάφειας και σύγχυσης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΟΕΝΓΕ Δημήτρη Βαρνάβα, «η εικόνα που σχηματίζει κανείς για την τακτική των Διοικήσεων στο επίμαχο ζήτημα του εφημεριακού είναι απερίγραπτη. Ελλείψει σαφών οδηγιών προσπαθούν να αυτοσχεδιάσουν, αποπειρώμενες κατά κύριο λόγο περικοπές. Παρά ταύτα, σε ορισμένες περιπτώσεις αντί περιστολής θα υπάρξει εκτίναξη του κόστους. Αυτό θα συμβεί σε Νοσοκομεία της Α΄ ζώνης και σε Τμήματα όπου οι γιατροί εκτελούσαν εφημερίες λιγότερες απ΄ όσες προβλέπει ο νόμος 3686/10 και τώρα οι ΥΠΕ δίνουν κατεύθυνση στις Διοικήσεις των Νοσοκομείων να τις αυξήσουν!

Διαβάστε το ενημερωτικό σημείωμα του προέδρου της ΟΕΝΓΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου