"Καλωσήρθατε στο ελεύθερο blog των Ελλήνων Ορθοπαιδικών. Ένα βήμα ενημέρωσης αλλά και ανταλλαγής απόψεων σε θέματα που αφορούν στην Ορθοπαιδική κοινότητα της χώρας. Απόψεις, ανακοινώσεις, διαφωνίες και συζητήσεις είναι ευπρόσδεκτες και θα αναρτώνται χωρίς λογοκρισία, αρκεί να κινούνται στα πλαίσια της ευπρέπειας."

Περιμένουμε λοιπόν τα posts σας στό

hellenic.orthopaedics@gmail.com

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Προσοχή .... !

Πηγή: www.capital.gr

Πιθανή εμπλοκή του γιατρού του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης που συνελήφθη την Δευτέρα για «φακελάκι» και σε άλλες περιπτώσεις χρηματισμού από ασθενείς, εξετάζει η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Ήδη παραγγέλθηκε προκαταρκτική έρευνα, μετά από σχετικές καταγγελίες που βαρύνουν τον συγκεκριμένο γιατρό, ο οποίος κατείχε τη θέση του διευθυντή της χειρουργικής κλινικής του «Ιπποκράτειου» Νοσοκομείου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών όπου του απαγγέλθηκε η κατηγορία της παθητικής δωροδοκίας και ακολούθως παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, απ’ όπου ζήτησε και πήρε αναβολή για να δικαστεί την προσεχή Πέμπτη.

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό από τη διοίκηση του «Ιπποκράτειου», αμέσως μετά τη σύλληψη του διευθυντή της κλινικής ορίστηκε ο αντικαταστάτης του και κινήθηκε η πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του.

1 σχόλιο:

  1. Ολος αυτός ο ντόρος τελευταία γύρω από τους γιατρούς όπως η παραπάνω ιστορία και η άλλη υπόθεση με την Ορθοπαιδική του Ιπποκρατείου πιστεύω είναι προετοιμασία του εδάφους για την 1η Απριλίου που είναι η καταληκτική ημερομηνία για την πλήρη εφαρμογή του νόμου Λοβέρδου... Σε λίγες μέρες θα δείξει αν έχω δίκιο ή όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή