"Καλωσήρθατε στο ελεύθερο blog των Ελλήνων Ορθοπαιδικών. Ένα βήμα ενημέρωσης αλλά και ανταλλαγής απόψεων σε θέματα που αφορούν στην Ορθοπαιδική κοινότητα της χώρας. Απόψεις, ανακοινώσεις, διαφωνίες και συζητήσεις είναι ευπρόσδεκτες και θα αναρτώνται χωρίς λογοκρισία, αρκεί να κινούνται στα πλαίσια της ευπρέπειας."

Περιμένουμε λοιπόν τα posts σας στό

hellenic.orthopaedics@gmail.com

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Κάτι είναι και αυτό ....


Πηγή : www.newsit.gr

Αλλαγές στο νομοσχέδιο από Λοβέρδο - Όχι σε διευθυντικές θέσεις στο ΕΣΥ οι πρώην βουλευτές


Ο χρόνος της βουλευτικής θητείας των παραπάνω γιατρών θα προσμετρηθεί ως χρόνος υπηρεσίας για την εν γένει υπηρεσιακή τους εξέλιξη και συνταξιοδότησή τους.

Με τροποποίηση στο νομοσχέδιο για την Υγεία καταργείται η διάταξη σύμφωνα με την οποία, μετά τη λήξη της βουλευτικής τους θητείας οι γιατροί μπορούσαν να τοποθετηθούν διευθυντές στο ΕΣΥ.

Στην τροποποίηση αναφέρεται ότι οι γιατροί του ΕΣΥ, μόνιμοι ή επί θητεία, οι οποίοι παραιτήθηκαν από την υπηρεσία τους και εξελέγησαν βουλευτές, μετά τη λήξη της θητείας τους επιστρέφουν στην υπηρεσία τους και καταλαμβάνουν τη θέση που κατείχαν εφόσον αυτή παραμένει κενή.

Εάν η θέση που κατείχαν έχει ήδη καταλειφθεί, τότε επιστρέφουν σε προσωποπαγή θέση που καταργείται αμέσως μόλις αποχωρήσουν από την υπηρεσία για οποιονδήποτε λόγο και αιτία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου