"Καλωσήρθατε στο ελεύθερο blog των Ελλήνων Ορθοπαιδικών. Ένα βήμα ενημέρωσης αλλά και ανταλλαγής απόψεων σε θέματα που αφορούν στην Ορθοπαιδική κοινότητα της χώρας. Απόψεις, ανακοινώσεις, διαφωνίες και συζητήσεις είναι ευπρόσδεκτες και θα αναρτώνται χωρίς λογοκρισία, αρκεί να κινούνται στα πλαίσια της ευπρέπειας."

Περιμένουμε λοιπόν τα posts σας στό

hellenic.orthopaedics@gmail.com

Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2011

Προς γνώση και συμμόρφωση ....


Συνάδελφοι προσοχή..!!! Οι καιροί είναι δύσκολοι και αντε μετά να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας..... Εάν προσέξατε η εκδοχή του γιατρού ή έστω του δικηγόρου του δεν εμφανίζεται πουθενά!

Πηγή: www.fimotro.gr

Το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ φέρεται να πήρε 58χρονος παιδίατρος του ΙΚΑ Τούμπας, προκειμένου να εμβολιάσει ένα αγοράκι 3 ετών κι ένα κοριτσάκι 2 μηνών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο παιδίατρος συνελήφθη σήμερα το πρωί.

Χθες ο 37χρονος πατέρα των δύο παιδιών επιχείρησε να κλείσει ραντεβού για τον εμβολιασμό των παιδιών του μέσω του αριθμού 184 του ΙΚΑ. Ωστόσο, τον ενημέρωσαν ότι μπορούσαν να του κλείσουν ραντεβού για τέλος Σεπτέμβρη. Τότε απευθύνθηκε στον παιδίατρο, που διέθετε συμβεβλημένο ιδιωτικό ιατρείο με το ΙΚΑ, ο οποίος φέρεται να του ζήτησε το ποσό των 40 ευρώ για να κάνει τον εμβολιασμό, είτε στο ιδιωτικό του ιατρείο, είτε, παρακάμπτοντας τη διαδικασία των ραντεβού, στο ιατρείο του ΙΚΑ.

Ο 37χρονος απευθύνθηκε στην Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, όπου προσημειώθηκε το χρηματικό ποσό ευρώ και κανονίστηκε ραντεβού για σήμερα το πρωί, στο Ιατρείο του στο ΙΚΑ Τούμπας. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας, αφού έγινε ο εμβολιασμός των δύο ανηλίκων παιδιών, του παρέδωσε τα 40 ευρώ και στη συνέχεια οι αστυνομικοί μπήκαν στο ιατρείο του 58χρονου και κατόπιν έρευνας βρήκαν τα χρήματα και συνέλαβαν τον γιατρό, ο οποίος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου