"Καλωσήρθατε στο ελεύθερο blog των Ελλήνων Ορθοπαιδικών. Ένα βήμα ενημέρωσης αλλά και ανταλλαγής απόψεων σε θέματα που αφορούν στην Ορθοπαιδική κοινότητα της χώρας. Απόψεις, ανακοινώσεις, διαφωνίες και συζητήσεις είναι ευπρόσδεκτες και θα αναρτώνται χωρίς λογοκρισία, αρκεί να κινούνται στα πλαίσια της ευπρέπειας."

Περιμένουμε λοιπόν τα posts σας στό

hellenic.orthopaedics@gmail.com

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Οι πιο πρόσφατες αναβολές συνεδρίων λόγω... ανυπέρβλητων οικονομικών δυσκολιών ....


Και μη χειρότερα να λέμε ....



ΣΑΣ  ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΑΠΟ 18-19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ


Σας ενημερώνουμε ότι το 2ο Σεμινάριο πλοήγησης στην Ορθοπαιδική που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 16 Απριλίου  στο Συνεδριακό Κέντρο Νομαρχίας Χαλκίδος αναβάλλεται λόγω ανυπέρβλητων οικονομικών δυσκολιών.


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά απο απόφαση του ΔΣ της ΧΟΤΕΚ Κρήτης το συνέδριο δεν θα πραγματοποιηθεί εφέτος το Μάιο όπως είχε ανακοινωθεί αλλά  αναβάλλεται για ένα χρόνο με σκοπό να πραγματοποιηθεί το Μάϊο του 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου