"Καλωσήρθατε στο ελεύθερο blog των Ελλήνων Ορθοπαιδικών. Ένα βήμα ενημέρωσης αλλά και ανταλλαγής απόψεων σε θέματα που αφορούν στην Ορθοπαιδική κοινότητα της χώρας. Απόψεις, ανακοινώσεις, διαφωνίες και συζητήσεις είναι ευπρόσδεκτες και θα αναρτώνται χωρίς λογοκρισία, αρκεί να κινούνται στα πλαίσια της ευπρέπειας."

Περιμένουμε λοιπόν τα posts σας στό

hellenic.orthopaedics@gmail.com

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Προκήρυξη θέσεως Καθηγητή Ορθοπαιδικής από το Πανεπιστήμιο Αθηνών ...

Πηγή: www.proslipsis.gr

11 Ιουλίου 2011
ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

ΤΟΜΕΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ
 

- Μία θέση ΔΕΠ στη βαθµίδα του Καθηγητή µε γνωστικό αντικείµενο «Ορθοπαιδική».



----------------------------------
Αναγνώστης μας ενημερώνει:
Δεν πρόκειται για καινούργια θέση. Εμφανίστηκε στο ΦΕΚ της 7ης Ιουλίου, αλλά ουσιαστικά αφορά σε παλιά θέση, για την οποία έχει ήδη γίνει η κρίση. Ο Πρύτανης έχει υπογράψει την απόφαση από τον Σεπτέμβριο του 2010 και η περίοδος υποβολής των δικαιολογητικών έχει λήξει.
 

5 σχόλια:

  1. Και εγώ προβληματίζομαι τους τελευταίους 6 μήνες που δε βρίσκω δουλειά. Να η ευκαιρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πρόκειται για καινούργια θέση. Εμφανίστηκε στο ΦΕΚ της 7ης Ιουλίου, αλλά ουσιαστικά αφορά σε παλιά θέση, για την οποία έχει ήδη γίνει η κρίση. Ο Πρύτανης έχει υπογράψει την απόφαση από τον Σεπτέμβριο του 2010 και η περίοδος υποβολής των δικαιολογητικών έχει λήξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για ποιανού ακριβώς θέση μιλάτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε καταλαβαίνω τι κόλπα είναι αυτά. Πως είναι δυνατό να έχει γίνει ήδη η κρίση και το ΦΕΚ να βγαίνει τώρα? Κάτι πολύ ύποπτο συμβαίνει εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας μην είμαστε πάντα καχύποπτοι. Σε κάθε περίπτωση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν με ένα απλό τηλεφώνημα στην ιατρική σχολή να ενημερωθούν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή