"Καλωσήρθατε στο ελεύθερο blog των Ελλήνων Ορθοπαιδικών. Ένα βήμα ενημέρωσης αλλά και ανταλλαγής απόψεων σε θέματα που αφορούν στην Ορθοπαιδική κοινότητα της χώρας. Απόψεις, ανακοινώσεις, διαφωνίες και συζητήσεις είναι ευπρόσδεκτες και θα αναρτώνται χωρίς λογοκρισία, αρκεί να κινούνται στα πλαίσια της ευπρέπειας."

Περιμένουμε λοιπόν τα posts σας στό

hellenic.orthopaedics@gmail.com

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Κάποιοι αρχίσαν τις εξυπνάδες.... Χορήγηση ειδικότητας από την ... πίσω πόρτα !


Από το site ygeianet.gr μάθαμε, πως σε εποχές που η ανεργία των νέων γιατρών έχει φθάσει στα ύψη, και η αναμονή για λήψη ειδικότητας επίσης, κάποιοι (έναντι αδράς αμοιβης) υπόσχονται τη χορήγηση τίτλου ειδκότητας χώρας Ευρωπαϊκής ένωσης (Σλοβακίας). Μέσω της πλαγίας οδού και με βάση τους κανόνες της ΕΕ, προσπαθούν να γεμίσουν την χώρα με ειδικευμένους αμφιβόλου ποιότητας και από .... την πίσω πόρτα. Ελλάς το μαγαλείο σου !!



Τo Slovak Medical University αρμόδιος φορέας χορήγησης Ιατρικών Ειδικοτήτων στη
Δημοκρατία της Σλοβακίας γνωστοποιεί ότι παρέχεται σε συνεργασία με το Athens Eye Hospital επίσημη διαπίστευση για πλήρη άσκηση - εκπαίδευση 10 ειδικευόμενων ιατρών στην ειδικότητα της Οφθαλμολογίας η οποία και θα χορηγείται από το Slovak Medical University σύμφωνα με τους κανόνες που διέπουν τη λειτουργία του, όπως προβλέπεται από την Νομοθεσία της ΣΛΟΒΑΚΙΑΣ ως χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου