"Καλωσήρθατε στο ελεύθερο blog των Ελλήνων Ορθοπαιδικών. Ένα βήμα ενημέρωσης αλλά και ανταλλαγής απόψεων σε θέματα που αφορούν στην Ορθοπαιδική κοινότητα της χώρας. Απόψεις, ανακοινώσεις, διαφωνίες και συζητήσεις είναι ευπρόσδεκτες και θα αναρτώνται χωρίς λογοκρισία, αρκεί να κινούνται στα πλαίσια της ευπρέπειας."

Περιμένουμε λοιπόν τα posts σας στό

hellenic.orthopaedics@gmail.com

Σάββατο, 19 Ιουνίου 2010

Επιστροφή στα δημόσια νοσοκομεία για τους Έλληνες?

Κατά 30% αυξήθηκε η επισκεψιμότητα των πολιτών στα δημόσια νοσοκομεία!


Πηγή: www.ert3.gr

Αύξηση, σε ποσοστό 30%, παρουσίασε η κίνηση στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας τους τελευταίους μήνες, όπως ανέφερε εχθές, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, η γενική γραμματέας της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης (ΕΝΙΘ), Δάφνη Κατσίμπα. Τη συνέντευξη διοργάνωσε η πρωτοβουλία σωματείων εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα, με θέμα τις εξελίξεις στο χώρο της υγείας και οι εκπρόσωποι των νοσοκομειακών γιατρών υπογράμμισαν ότι οι πολίτες εξακολουθούν να εμπιστεύονται το ΕΣΥ, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Πάντως, οι συνδικαλιστές απέδωσαν την αύξηση της επισκεψιμότητας στα δημόσια νοσοκομεία και στην οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα, διότι, όπως επισήμαναν, οι πολίτες αδυνατούν να πληρώσουν τα νοσήλια στα ιδιωτικά ιατρικά κέντρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου