"Καλωσήρθατε στο ελεύθερο blog των Ελλήνων Ορθοπαιδικών. Ένα βήμα ενημέρωσης αλλά και ανταλλαγής απόψεων σε θέματα που αφορούν στην Ορθοπαιδική κοινότητα της χώρας. Απόψεις, ανακοινώσεις, διαφωνίες και συζητήσεις είναι ευπρόσδεκτες και θα αναρτώνται χωρίς λογοκρισία, αρκεί να κινούνται στα πλαίσια της ευπρέπειας."

Περιμένουμε λοιπόν τα posts σας στό

hellenic.orthopaedics@gmail.com

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Και εσύ φίλε περιμένεις να διορισθείς........

Νομίζατε πως τα κενά στο ΕΣΥ θα καλυφτούν με διορισμούς των εκατοντάδων ανέργων γιατρών? Αμ δε!


Πηγή: www.ethnos.gr

Οι στρατιωτικοί γιατροί διαθέσιμοι στο ΕΣΥ
Οι ειδικοί στρατιωτικοί γιατροί που υπηρετούν σε μονάδες εκστρατείας υγειονομικού στην περιφέρεια θα διατίθενται στα νοσοκομεία του ΕΣΥ για την κάλυψη τυχόν αναγκών τους. Με την ίδια λογική οι υποδομές των νοσοκομείων του ΕΣΥ, όπου χρειάζεται, θα διατίθενται και για εξυπηρέτηση του στρατιωτικού προσωπικού και κυρίως για την διεξαγωγή εξετάσεων για την πραγματοποίηση των οποίων απαιτείται τώρα μετακίνηση του στρατιωτικού προσωπικού σε άλλες περιοχές.

Ολοήμερη λειτουργία
Η απόφαση του Υπουργείου Υγείας για ολοήμερη λειτουργία των νοσοκομείων του ΕΣΥ επεκτείνεται και στα στρατιωτικά νοσοκομεία. Ήδη σημαντικός αριθμός εργαστηρίων και ειδικών τμημάτων των στρατιωτικών νοσοκομείων λειτουργούν και απογεύματα. Αυτό τώρα γενικεύεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου