"Καλωσήρθατε στο ελεύθερο blog των Ελλήνων Ορθοπαιδικών. Ένα βήμα ενημέρωσης αλλά και ανταλλαγής απόψεων σε θέματα που αφορούν στην Ορθοπαιδική κοινότητα της χώρας. Απόψεις, ανακοινώσεις, διαφωνίες και συζητήσεις είναι ευπρόσδεκτες και θα αναρτώνται χωρίς λογοκρισία, αρκεί να κινούνται στα πλαίσια της ευπρέπειας."

Περιμένουμε λοιπόν τα posts σας στό

hellenic.orthopaedics@gmail.com

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Άσε κάτω το πελατάκι μου ρε ....!!!



" Μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται να υπογραφούν οι συμβάσεις για την εκμετάλλευση -σε πρώτη φάση- 1.000 κλινών του ΕΣΥ. Οι ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες θα μπορούν να νοσηλεύουν εκεί τους πελάτες τους, καταβάλλοντας στα νοσοκομεία νοσήλιο που θα είναι χαμηλότερο από αυτό που σήμερα δίνουν στα ιδιωτικά νοσοκομεία αλλά και πολύ υψηλότερο από αυτό που ισχύει στο δημόσιο τομέα.¨ 

Από την άλλη μεριά , να τι αποκαλύπει ο Τέλλογλου στο άρθρο του με τίτλο: 

Ο εμφύλιος της Λιβύης στην Αθήνα

 

 

 ¨Την κατάσταση στη Λιβύη την γνωρίζετε. Πολλά νέα παιδιά αλλά και μεγαλύτεροι από τους αντικαθεστωτικούς μένουν ανάπηροι στη φωτιά των μαχών με τους πραιτοριανούς του Καντάφι. Το εμιράτο του Κατάρ έχει προσφερθεί να τους περιθάλψει. Αλλά είναι πάντα προτιμότερο η περίθαλψη αυτή να γίνεται εκτός εμιράτου.


Χάρη στις διασυνδέσεις της  με τη Λιβύη και το Κατάρ μια ομάδα γιατρών από το Ιατρικό Κέντρο κατάφερε να προσεγγίσει τους Άραβες και να ανοίξει μια αρκετά επικερδή για τη χειμαζόμενη από την κρίση αλυσσίδα «γέφυρα» ανάμεσα στο Κατάρ που φέρνει με μεταγωγικά τους Λίβυους στην Αθήνα και την κλινική. Ήδη ο τζίρος για τη γνωστή αλυσσίδα σύμφωνα με πληροφορίες του protagon.gr προσεγγίζει τα μερικά εκατομμύρια ευρώ και το εμιράτο δεν είναι… ΙΚΑ.

Ως  εδώ τίποτα ασυνήθιστο. Έλα όμως που το ανταγωνιστικό ΥΓΕΙΑ πληροφορήθηκε τις διακομιδές των πολυτραυματιών και αποφάσισε μέσα από δικό του κανάλι με το κράτος του Κατάρ να φέρει στην Κρήτη πολυτραυματίες τους οποίους στη συνέχεια τους μετέφερε στην Αθήνα. 

Οι άνθρωποι του «Ιατρικού»πληροφορούμαι ότι έμαθαν για τον «αθέμιτο ανταγωνισμό» και την επομένη εισέβαλαν με αρκετά ασθενοφόρα για να πάρουν «τους δικούς τους πολυτραυματίες» από το ΥΓΕΙΑ που τους «χάλασε» την αποκλειστικότητα. 

Δεν έγινε δυνατόν να αφαιρεθούν όλα «τα λάφυρα» του «αντιπάλου» καθώς μερικοί από τους Λίβυους πολυτραυματίες είχαν ήδη εγχειρισθεί. Δεν πειράζει, ίσως την επόμενη φορά."

 

 ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΣΥ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου