"Καλωσήρθατε στο ελεύθερο blog των Ελλήνων Ορθοπαιδικών. Ένα βήμα ενημέρωσης αλλά και ανταλλαγής απόψεων σε θέματα που αφορούν στην Ορθοπαιδική κοινότητα της χώρας. Απόψεις, ανακοινώσεις, διαφωνίες και συζητήσεις είναι ευπρόσδεκτες και θα αναρτώνται χωρίς λογοκρισία, αρκεί να κινούνται στα πλαίσια της ευπρέπειας."

Περιμένουμε λοιπόν τα posts σας στό

hellenic.orthopaedics@gmail.com

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Αναδίπλωση (ΞΑΝΑ !!!) για τα ιδιωτικά ιατρεία των πανεπιστημιακών..... ??


Πηγή: www.enet.gr


Οι σοβαρές ενστάσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας Υγείας του κόμματος στη Βουλή οδήγησαν τον υπουργό Υγείας σε πλήρη αναδίπλωση, σε ό,τι αφορά τη διάταξη που έδινε τη δυνατότητα λειτουργίας ιδιωτικών ιατρείων και σε πανεπιστημιακούς ιατρούς των περιφερειακών νοσοκομείων.

Ετσι ο Αν. Λοβέρδος ανακοίνωσε αργά το απόγευμα στην Ολομέλεια του Σώματος ότι την αποσύρει και θα την επαναφέρει ως αυτοτελές νομοσχέδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κυβερνητικό στέλεχος προσανατολίζεται και στη μη ανανέωση της παράτασης που δίνει τη δυνατότητα σε πανεπιστημιακούς ιατρούς των νοσοκομείων Αθήνας και Θεσσαλονίκης να διατηρούν ιδιωτικά ιατρεία.

Οι αντιδρώντες βουλευτές εστίασαν την κριτική τους στην άποψη ότι είναι προκλητικό σε τέτοια περίοδο οι πανεπιστημιακοί ιατροί να κερδίζουν υπέρογκα ποσά στα ιδιωτικά ιατρεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου