"Καλωσήρθατε στο ελεύθερο blog των Ελλήνων Ορθοπαιδικών. Ένα βήμα ενημέρωσης αλλά και ανταλλαγής απόψεων σε θέματα που αφορούν στην Ορθοπαιδική κοινότητα της χώρας. Απόψεις, ανακοινώσεις, διαφωνίες και συζητήσεις είναι ευπρόσδεκτες και θα αναρτώνται χωρίς λογοκρισία, αρκεί να κινούνται στα πλαίσια της ευπρέπειας."

Περιμένουμε λοιπόν τα posts σας στό

hellenic.orthopaedics@gmail.com

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Αίτηση ενδιαφέροντος για εκλογή σε θέση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας (ΕΕΧΟΤ) ...




Με ανακοίνωσή της η ΕΕΧΟΤ ενημερώνει .....


                                   Αξιότιμα μέλη,

Σας ενημερώνουμε ότι και η θητεία του Ταμία του Δ.Σ της Εταιρείας λήγει στο τέλος του χρόνου επομένως οι θέσεις που πρόκειται να καλυφθούν στο Δ.Σ είναι οι εξής:

Β΄ Αντιπρόεδρος
Ταμίας
Ειδικός Γραμματέας
Εκπρόσωπος Μακεδονίας – Θράκης
Εκπρόσωπος Εκτάκτων Μελών

Καλούνται τα Μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας που ενδιαφέρονται για εκλογή των σε θέση του Διοικητικού Συμβουλίου να υποβάλλουν την έγγραφη αίτηση τους στη Γραμματεία της ΕΕΧΟΤ  το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 12/09/2011.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στη Γενική Συνέλευση η οποία θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια του 67ου Πανελλήνιου Ορθοπαιδικού Συνεδρίου.


O Πρόεδρος                                                                 Ο Γενικός Γραμματέας
Ιωάννης Μίχος                                                         Χαράλαμπος Ντινόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου