"Καλωσήρθατε στο ελεύθερο blog των Ελλήνων Ορθοπαιδικών. Ένα βήμα ενημέρωσης αλλά και ανταλλαγής απόψεων σε θέματα που αφορούν στην Ορθοπαιδική κοινότητα της χώρας. Απόψεις, ανακοινώσεις, διαφωνίες και συζητήσεις είναι ευπρόσδεκτες και θα αναρτώνται χωρίς λογοκρισία, αρκεί να κινούνται στα πλαίσια της ευπρέπειας."

Περιμένουμε λοιπόν τα posts σας στό

hellenic.orthopaedics@gmail.com

Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011

Ανοικτή παν-ιατρική συνάντηση στις 12 Ιανουαρίου 2011 ....


Πηγή: www.healthview.gr


Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η παν-ιατρική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου, με πρωτοβουλία της ΟΕΝΓΕ και με βασικό θέμα συζήτηση την κατάθεση του σχεδίου νόμου «Διαρθρωτικές αλλαγές στο σύστημα υγείας και άλλες διατάξεις» το οποίο έχει προκαλέσει τις σφοδρές αντιδράσεις όλου του ιατρικού κόσμου της χώρας.

Εν όψει της κατάστασης που διαμορφώνεται και της επικείμενης ψήφισης του νόμου στη Βουλή κατά το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, η Εκτελεστική Γραμματεία της ΟΕΝΓΕ πήρε την πρωτοβουλία να προτείνει την πραγματοποίηση συνάντησης Προέδρων και Δ.Σ όλων των φορέων που εκπροσωπούν το ιατρικό σώμα, προκειμένου να συντονισθεί από κοινού η στάση και οι αντιδράσεις τους. Η πρόσκληση έγινε αποδεκτή απ΄ όλους τους φορείς και η συνάντηση θα γίνει την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ.

Στη συνάντηση θα πάρουν μέρος ο ΠΙΣ, η ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ, εκπρόσωποι Ιατρικών Συλλόγων, ο Σύλλογος Συμβασιούχων Γιατρών ΙΚΑ και οι Ενώσεις Γιατρών όπως και τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου της ΟΕΝΓΕ.

Η συνάντηση είναι ανοιχτή σε κάθε γιατρό που θέλει να την παρακολουθήσει.

Την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου, θα συνεδριάσει στις 12.30μμ στα Γραφεία της Ομοσπονδίας το Γενικό Συμβούλιο με θέμα συζήτησης τη στάση της ΟΕΝΓΕ στις νομοθετικές ρυθμίσεις που προωθεί το υπουργείο Υγείας και τη λήψη σχετικών αποφάσεων. Στη συνάντηση έχουν προσκληθεί όλοι οι Πρόεδροι των Ενώσεων της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου