"Καλωσήρθατε στο ελεύθερο blog των Ελλήνων Ορθοπαιδικών. Ένα βήμα ενημέρωσης αλλά και ανταλλαγής απόψεων σε θέματα που αφορούν στην Ορθοπαιδική κοινότητα της χώρας. Απόψεις, ανακοινώσεις, διαφωνίες και συζητήσεις είναι ευπρόσδεκτες και θα αναρτώνται χωρίς λογοκρισία, αρκεί να κινούνται στα πλαίσια της ευπρέπειας."

Περιμένουμε λοιπόν τα posts σας στό

hellenic.orthopaedics@gmail.com

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Αναβάλλεται και το 9° Διαπανεπιστημιακό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ενδομυελικών Ηλώσεων, για οικονομικούς λόγους ....


Άλλο ένα Ορθοπαιδικό σεμινάριο, αυτο των Ενδομυελικών Ηλώσεων, αναβάλλεται λόγω της δυσχερούς οικονομικής κατάστασης ...


Δύσκολοι καιροί. Από τα χλιδάτα συνέδρια στα πανάκριβα τουριστικά θέρετρα έχουμε περάσει στις αναβολές λόγω οικονομικών λόγων και σε συνέδρια 3 σε 1 , στο πτωχό πλήν τίμιο αμφιθέατρο της ΕΕΧΟΤ.


Ελπίζουμε τα χειρότερα να μην έπονται....

Η ανακοίνωση αναβολής του συνεδρίου:




Αγαπητοί συνάδελφοι ,


Σας ενημερώνουμε ότι το 9° Διαπανεπιστημιακό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ενδομυελικών Ηλώσεων με Πρακτική Άσκηση “ΗΛΙΑΣ ΛΑΜΠΙΡΗΣ” που συνδιοργανώνεται από την Ορθοπαιδική Κλινική Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και την Ορθοπαιδική Κλινική Πανεπιστημίου Πατρών ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί στις 28 και 29 Ιανουαρίου 2011 στα Ιωάννινα.


Λόγω της δυσχερής οικονομικής κατάστασης αυτής της περιόδου και παρά το χαμηλό προυπολογισμό του εν λόγω σεμιναρίου, δεν κατέστη δυνατή η χορηγεία για την πραγματοποίησή του. Παρ΄ όλα αυτά γίνεται προσπάθεια να διεξαχθεί το σεμινάριο αυτό κάποια άλλη χρονική στιγμή για την οποία θα έχετε και έγκαιρη ενημέρωση.





Με εκτίμηση


Θεόδωρος Ξενάκης
Χριστίνα Αρναούτογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου