"Καλωσήρθατε στο ελεύθερο blog των Ελλήνων Ορθοπαιδικών. Ένα βήμα ενημέρωσης αλλά και ανταλλαγής απόψεων σε θέματα που αφορούν στην Ορθοπαιδική κοινότητα της χώρας. Απόψεις, ανακοινώσεις, διαφωνίες και συζητήσεις είναι ευπρόσδεκτες και θα αναρτώνται χωρίς λογοκρισία, αρκεί να κινούνται στα πλαίσια της ευπρέπειας."

Περιμένουμε λοιπόν τα posts σας στό

hellenic.orthopaedics@gmail.com

Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2011

Επιτέλους διεξάγεται η δίκη Κεντέρη - Θάνου ...


Πηγή: www.fimotro.gr


Πιέσεις και εκβιασμούς δέχθηκαν για να παραδώσουν τις αθλητικές ταυτότητές τους και να αποχωρήσουν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες οι αθλητές Κατερίνα Θάνου και Κώστας Κεντέρης, όπως κατήγγειλε σήμερα ο συνήγορος υπεράσπισής τους, Μιχάλης Δημητρακόπουλος...


Η δίκη των δύο πρωταθλητών βρίσκεται σε εξέλιξη και οι Θάνου Κεντέρης δεν κάθονται στο εδώλιο καθώς δικάζονται μέσω πληρεξούσιου δικηγόρου, ενώ παρόν στο δικαστήριο είναι ο προπονητής Χρήστος Τσέκος και οι γιατροί του νοσοκομείου ΚΑΤ που είχαν μεταφερθεί μετά το τροχαίο ατύχημα και είχαν δηλώσει ότι συνέβη την παραμονή της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Πρώτος μάρτυρας στη δίκη που διεξάγεται μετά από επτά χρόνια είναι ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Δημήτρης Σεβαστής, ο οποίος εξεταζόμενος κατέθεσε ότι η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) είχε το δικαίωμα, εάν ήθελε, να διενεργούσε αιφνιδιαστικό έλεγχο ντόπινγκ στους αθλητές τόσο κατά την είσοδό τους στο ολυμπιακό χωρίο όσο και το βράδυ της νοσηλεία τους στο ΚΑΤ και πρόσθεσε ότι τους μετέφερε μήνυμα της ΔΟΕ να παραδώσουν τις αθλητικές τους ταυτότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου