"Καλωσήρθατε στο ελεύθερο blog των Ελλήνων Ορθοπαιδικών. Ένα βήμα ενημέρωσης αλλά και ανταλλαγής απόψεων σε θέματα που αφορούν στην Ορθοπαιδική κοινότητα της χώρας. Απόψεις, ανακοινώσεις, διαφωνίες και συζητήσεις είναι ευπρόσδεκτες και θα αναρτώνται χωρίς λογοκρισία, αρκεί να κινούνται στα πλαίσια της ευπρέπειας."

Περιμένουμε λοιπόν τα posts σας στό

hellenic.orthopaedics@gmail.com

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Τρίτο διεθνές σεμινάριο με αντικείμενο : Επιπλοκές στην Ορθοπαιδική Τραυματολογία....


ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ


Μήνυμα Προέδρου OTC Hellas

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Μετά την μεγάλη επιτυχία του Διεθνούς Σεμιναρίου που οργάνωσε η OTC Hellas τον Μάρτιο του 2010, σας προσκαλούμε στο τρίτο Διεθνές Σεμινάριο με αντικείμενο τις Επιπλοκές στην Ορθοπαιδική Τραυματολογία. Η εκδήλωση γίνεται υπό την αιγίδα της Osteosynthesis and Trauma Care Foundation, που έχει ως σκοπό την βελτίωση των πρακτικών αντιμετώπισης του Ορθοπαιδικού Τραύματος μέσω της επιμόρφωσης, της εκπαίδευσης, της έρευνας, των δημοσιεύσεων και των επιστημονικών μελετών. Τα μέλη της OTC Foundation έχουν πρόσβαση σε σύγχρονα προγράμματα επιμόρφωσης και συνεχούς εκπαίδευσης, που περιλαμβάνουν υποτροφίες, ερευνητικές χορηγίες, περιφερειακές και διεθνείς εκπαιδευτικές εκδηλώσεις (σεμινάρια και συνέδρια).

Το προσεχές Σεμινάριο θα βασίζεται στη διαδραστικότητα και ενεργό συμμετοχή των παρευρισκομένων σε συζητήσεις που θα αφορούν την αιτιολογία και διευθέτηση επιπλοκών και προβλημάτων που παρουσιάζονται κατά την αντιμετώπιση του Ορθοπαιδικού Τραύματος. Προσκεκλημένοι μας είναι δύο σημαντικοί ακαδημαϊκοί ερευνητές και κλινικοί που εργάζονται σε μεγάλα τραυματολογικά κέντρα των Ηνωμένων Πολιτειών, όπως και οι καταξιωμένοι διεθνώς Έλληνες Ορθοπαιδικοί από το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας. Η ποιότητα και το επιστημονικό επίπεδο των προηγούμενων εκδηλώσεων της OTC Hellas διασφαλίζουν ότι και το επόμενο σεμινάριο θα προσφέρει μια μοναδική και ανταποδοτική εμπειρία.

Με φιλικούς Χαιρετισμούς,

Χρήστος Γαρνάβος
Πρόεδρος OTC Hellas
Ορθοπαιδικός Χειρουργός - ΓΠΝΑ «Ευαγγελισμός», Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου