"Καλωσήρθατε στο ελεύθερο blog των Ελλήνων Ορθοπαιδικών. Ένα βήμα ενημέρωσης αλλά και ανταλλαγής απόψεων σε θέματα που αφορούν στην Ορθοπαιδική κοινότητα της χώρας. Απόψεις, ανακοινώσεις, διαφωνίες και συζητήσεις είναι ευπρόσδεκτες και θα αναρτώνται χωρίς λογοκρισία, αρκεί να κινούνται στα πλαίσια της ευπρέπειας."

Περιμένουμε λοιπόν τα posts σας στό

hellenic.orthopaedics@gmail.com

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Λοβέρδος: Κόψτε, κόψτε, κόψτε ....


Από τις περικοπές και το συμμάζεμα των νοσοκομείων μπορούν να εξασφαλισθούν τα απαραίτητα κονδύλια για την ομαλή λειτουργία του ΕΣΥ επεσήμανε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στους διοικητές των νοσοκομείων όλης της χώρας.



Ο κ.Λοβέρδος κάλεσε τους διοικητές να αποπληρώσουν άμεσα τους προμηθευτές για τις αγορές που έχουν γίνει έως τις 4 Νοεμβρίου ώστε να εξοφληθούν τα χρέη.

Σημείωσε μάλιστα ότι με την ορθή διαχείριση μπορούν να εξασφαλισθούν χρήματα καθώς όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά προκαλώντας μάλιστα τα γέλια των διοικητών: «λεφτά υπάρχουν στα νοσοκομεία, όχι όμως στη χώρα» όπως συμπλήρωσε.

Κατά τα άλλα ο Ανδρέας Λοβέρδος κάλεσε τους διοικητές να υλοποιήσουν άμεσα το έργο που έχει προγραμματισθεί στα νοσοκομεία, δεδομένου όπως είπε ότι τελειώνει ο πολιτικός χρόνος.

Όπως είπε θα πρέπει μεταξύ άλλων να ελεγχθούν όλες οι παρατυπίες στο ΕΣΥ όπως οι πλαστικές επεμβάσεις, οι πλασματικές εφημερίες αλλά και η γενικότερη λειτουργία των νοσοκομείων. Αύριο μάλιστα θα αποστείλει και σημείωμα με τις οδηγίες σε όλα τα νοσοκομεία τις οποίες θα πρέπει να ακολουθήσουν οι διοικητές έως τον Ιανουάριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου