"Καλωσήρθατε στο ελεύθερο blog των Ελλήνων Ορθοπαιδικών. Ένα βήμα ενημέρωσης αλλά και ανταλλαγής απόψεων σε θέματα που αφορούν στην Ορθοπαιδική κοινότητα της χώρας. Απόψεις, ανακοινώσεις, διαφωνίες και συζητήσεις είναι ευπρόσδεκτες και θα αναρτώνται χωρίς λογοκρισία, αρκεί να κινούνται στα πλαίσια της ευπρέπειας."

Περιμένουμε λοιπόν τα posts σας στό

hellenic.orthopaedics@gmail.com

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Δε θα έπρεπε να είναι είδηση ... αλλά είναι .!!


Πηγή : www.fimotro.gr


ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΦΗΜΕΡΙΩΝ - ΝΥΧΤΕΡΙΝΩΝ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΕΣΥ 

 

Την καταβολή εφημεριών των γιατρών του ΕΣΥ για το 2011, καθώς και των αντίστοιχων υπερωριών, νυχτερινών – εξαιρέσιμων του λοιπού προσωπικού των ΕΣΥ και ΕΚΑΒ αποφάσισαν τα υπουργεία Υγείας και Οικονομικών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «σε σημερινή τελική συνάντηση του γενικού γραμματέα Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης (εκ μέρους του Υπουργού και Υφυπουργού ΥΚΑ) με τον αν. υπουργό Οικονομικών και υπηρεσιακούς παράγοντες των δύο υπουργείων, αποφασίστηκε να προχωρήσει κανονικά για το 2011 η καταβολή των υπολοίπων για το 2011 εφημεριών κλάδου γιατρών ΕΣΥ του Ν. 3868/10, καθώς και των αντιστοίχων υπερωριών, νυχτερινών – εξαιρέσιμων του λοιπού προσωπικού του ΕΣΥ και του ΕΚΑΒ του Ν. 3984/11».

Οι σχετικές αποφάσεις θα εκδοθούν από το υπουργείο Οικονομικών έως τέλος της εβδομάδας αυτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου