"Καλωσήρθατε στο ελεύθερο blog των Ελλήνων Ορθοπαιδικών. Ένα βήμα ενημέρωσης αλλά και ανταλλαγής απόψεων σε θέματα που αφορούν στην Ορθοπαιδική κοινότητα της χώρας. Απόψεις, ανακοινώσεις, διαφωνίες και συζητήσεις είναι ευπρόσδεκτες και θα αναρτώνται χωρίς λογοκρισία, αρκεί να κινούνται στα πλαίσια της ευπρέπειας."

Περιμένουμε λοιπόν τα posts σας στό

hellenic.orthopaedics@gmail.com

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Δεν τα "βρίσκουν" για τις αλλαγές στον τρόπο ληψεως ειδικότητας, αλλά και στο νέο ΕΣΥ ...


Πηγή: www.tovima.gr


Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης σύσκεψη στη Βουλή, μεταξύ των εκπροσώπων των τριών κομμμάτων, με στόχο τον προγραμματισμό των νομοθετικών πρωτοβουλιών του υπουργείου Υγείας για το επόμενο διάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας και του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού απέρριψαν δύο θέματα που έθεσε η ηγεσία του υπουργείου: τις αλλαγές στη λήψη ιατρικής ειδικότητας (πανελλαδικές εξετάσεις για την έναρξη της ειδικότητας) και τον νέο πρότυπο διοίκησης του ΕΣΥ (συνεργασία δημοσίου ιδιωτικού τομέα κλπ).

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Υγείας κ. Α. Λοβέρδος και οι υφυπουργοί κ.κ. Μ. Τιμοσίδης, Μ. Μπόλαρης, Δ. Βαρτζόπουλος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ αρμόδιος για θέμα Υγείας κ. Εμ. Μπεντενιώτης και ο Γραμματέας του ΚΤΕ, κ. Δ. Αντωνακόπουλος, ο υπεύθυνος τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής κ. Αθ. Γιαννόπουλος και η υπεύθυνη του Τομέα Υγείας του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας, κυρία Αρτεμις Τσικνιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου