"Καλωσήρθατε στο ελεύθερο blog των Ελλήνων Ορθοπαιδικών. Ένα βήμα ενημέρωσης αλλά και ανταλλαγής απόψεων σε θέματα που αφορούν στην Ορθοπαιδική κοινότητα της χώρας. Απόψεις, ανακοινώσεις, διαφωνίες και συζητήσεις είναι ευπρόσδεκτες και θα αναρτώνται χωρίς λογοκρισία, αρκεί να κινούνται στα πλαίσια της ευπρέπειας."

Περιμένουμε λοιπόν τα posts σας στό

hellenic.orthopaedics@gmail.com

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Θύματα εξωγήινης παρέμβασης έπεσαν τελικά οι δύο λειτουργοί της δικαιοσύνης ...


Πηγή: protagon.gr

Στο φώς η αλήθεια για τους εισαγγελείς!

Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, πλύση εγκεφάλου από εξωγήινους έχουν υποστεί οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς, που υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους διαμαρτυρόμενοι για δήθεν παρεμβάσεις πολιτικών στο έργο τους!

Θύματα εξωγήινης παρέμβασης έπεσαν τελικά οι δύο λειτουργοί της δικαιοσύνης, που αναστάτωσαν για λίγο την κοινή γνώμη με εξωπραγματικές καταγγελίες για παρεμβάσεις στο έργο τους.

Αυτό αποδεικνύεται πέραν πάσης αμφιβολίας, από το φωτογραφικό ντοκουμέντο που έδωσαν χθές στη δημοσιότητα παράγοντες των υπουργείων Οικονομικών και Δικαιοσύνης. Ξεκαθαρίζοντας έτσι μια «παρεξήγηση» που κινδύνεψε να πλήξει ανεπανόρθωτα την αξιοπιστία των εκπροσώπων της πολιτείας, αυτή την ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο.

Προφανώς, ο εξωγήινος (με τους συνεργάτες του που δεν φαίνονται στη φωτογραφία), έκανε πλύση εγκεφάλου στους κυρίους Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη, υποβάλλοντάς τους την ιδέα να βγουν να καταγγείλουν δημόσια τις παρεμβάσεις στο έργο τους, πράγμα αντίθετο σε κάθε δεοντολογία, που επιβάλλει αυτά τα πράγματα να διευθετούνται «εντός της υπηρεσίας»

Δηλαδή οι εισαγγελείς αν δεν είχαν υποστεί την πλύση εγκεφάλου θα έπρεπε να απευθυνθούν στους προϊστάμενούς τους, και να τους ενημερώσουν τους ότι οι προϊστάμενοί τους παρεμβαίνουν! Δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους προϊσταμένους τους να να κινήσουν τις προβλεπόμενες διαδικασίες κατά των εαυτών τους.

Σύμφωνα πάντως με όλα τα στοιχεία που αρχίζουν σιγά-σιγά να έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σκοπός των σατανικών εξωγήινων ήταν να κλονιστεί η εμπιστοσύνη των πολιτών στο πολιτικό σύστημα και να πέσει αυτή την κρίσιμη περίοδο και να πέσει η σκιά της αμφιβολίας στην αποδεδειγμένα κρυστάλλινη σχέση πολιτικών και επιχειρηματιών.

Και όλο αυτό, την ιδιαίτερα ευαίσθητη στιγμή, που πρέπει να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι αυτοί που πληρώνουν τις νέες αυξήσεις και τις εισφορές, δεν είναι κορόιδα, αλλά ίσοι απέναντι στο νόμο με τους μεγαλοοφειλέτες!

Όπως ήταν αναμενόμενο, φυσικά, η κοινή γνώμη δεν μπόρεσε να πιστέψει ότι πολιτικοί καλύπτουν οικονομικούς παράγοντες με τους οποίους συνδέονται φιλικά. Με παρόμοια δυσπιστία μάλιστα, αντιμετωπίστηκαν οι κατηγορίες αυτές και από τα κόμματα, στελέχη των οποίων, έπεσαν κυριολεκτικά από τα σύννεφα, ακούγοντας για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας, τέτοιες εξωπραγματικές κατηγορίες!

Τέλος, οι εισαγγελείς εξέδωσαν ανακοίνωση, η οποία όμως επειδή είναι γραμμένη στη γλώσσα των Glorck (γνωστής εξωγήινης φυλής), δεν έχει ακόμα μεταφραστεί, ώστε να δοθεί στη δημοσιότητα.

ΜούφαNet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου