"Καλωσήρθατε στο ελεύθερο blog των Ελλήνων Ορθοπαιδικών. Ένα βήμα ενημέρωσης αλλά και ανταλλαγής απόψεων σε θέματα που αφορούν στην Ορθοπαιδική κοινότητα της χώρας. Απόψεις, ανακοινώσεις, διαφωνίες και συζητήσεις είναι ευπρόσδεκτες και θα αναρτώνται χωρίς λογοκρισία, αρκεί να κινούνται στα πλαίσια της ευπρέπειας."

Περιμένουμε λοιπόν τα posts σας στό

hellenic.orthopaedics@gmail.com

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Ξανά τα ίδια: Απειλές διακοπής προμήθειας υλικών στα νοσοκομεία ...



Με παύση προμήθειας υλικών στα νοσοκομεία απειλούν εκ νέου οι προμηθευτές με επιστολή τους στο υπουργείο Υγείας. Σύμφωνα με την επιστολή, οι προμηθευτές ετοιμάζονται να σταματήσουν από τις 9 Ιανουαρίου τις προμήθειες στα νοσοκομεία αν δεν αποπληρωθούν οι ληξιπρόθεσμες και απαιτητές οφειλές.

Συγκεκριμένα, οι προμηθευτές αναφέρονται στα νοσοκομεία Γεννηματά, Ευαγγελισμός, Αττικόν, Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, Π.Γ.Ν. Λάρισας, Κωνσταντοπούλειο και Αγία Όλγα. Οι προμηθευτές αναφέρουν πως αν μέχρι τέλους του έτους δεν αποπληρωθούν οι ληξιπρόθεσμες και απαιτητές οφειλές, θα αναγκαστούν να διακόψουν την επί πιστώσει τροφοδοσία των νοσοκομείων τα οποία είναι τα πιο ασυνεπή.

Στην επιστολή αναφέρουν ότι «είναι πλέον τραγική πραγματικότητα το γεγονός ότι οι εταιρείες του κλάδου βρίσκονται στα πρόθυρα της απόλυτης οικονομικής καταστροφής, αφού μοναδικό τους έσοδο είναι μόνο οι πενιχρές πληρωμές τιμολογίων παρελθόντων ετών από ορισμένα μόνο νοσοκομεία».

Παράλληλα, σε επιστολή τους προς τον υπουργό Εθνικής Αμύνης, Δ. Αβραμόπουλο, οι προμηθευτές απευθύνουν έκκληση για εξόφληση από τα στρατιωτικά νοσοκομεία που βρίσκονται σε αδυναμία αποπληρωμής από το 2006.

nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου