"Καλωσήρθατε στο ελεύθερο blog των Ελλήνων Ορθοπαιδικών. Ένα βήμα ενημέρωσης αλλά και ανταλλαγής απόψεων σε θέματα που αφορούν στην Ορθοπαιδική κοινότητα της χώρας. Απόψεις, ανακοινώσεις, διαφωνίες και συζητήσεις είναι ευπρόσδεκτες και θα αναρτώνται χωρίς λογοκρισία, αρκεί να κινούνται στα πλαίσια της ευπρέπειας."

Περιμένουμε λοιπόν τα posts σας στό

hellenic.orthopaedics@gmail.com

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

ΣΗΜΕΡΑ Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΚΗ

Την είδηση "ξέχασαν" να την παίξουν τα γνωστά κανάλια (mega - skai κλπ) πριν κλείσουν για την απεργία τους ...


Πηγή: http://massmedia-gr.blogspot.com/

Στερνά καλά, όλα καλά. Την ίδρυση Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών και την ενεργό συμμετοχή τους σε πολιτικά θέματα θα ανακοινώσει ο Μίκης Θεοδωράκης στις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης, 1 Δεκεμβρίου 2010, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206, Είσοδος Ελεύθερη).

Σε τούτη τη σύναξη να μη πάει κανείς: Κανείς αριστερός, δεξιός ή κεντρώος. Δεν έχει χώρο αυτή η σύναξη για κανένα κομματιστή. Όσοι το αποφασίσουν, να πάνε ως Έλληνες, ν' ακούσουν ένα σύμβολο – αγωνιστή της Δημοκρατίας.

Αν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνάει ο τόπος, εξαιτίας της βαθιάς πολιτικής και πολιτειακής κρίσης, δεν αντιληφθούμε ότι πρέπει να λειτουργήσουμε ως μία γροθιά απέναντι στον χρόνιο πολιτικό αμοραλισμό και την κατάπτυστη ιδιοτέλεια και υποτέλεια που κατέστρεψαν την πόλη και τη χώρα, τότε θ’ αργήσουν πολύ «να σημάνουν οι καμπάνες»…

Όταν οι πολίτες βρίσκονται καθήμενοι στον καναπέ του σπιτιού τους, χαρακτηρίζονται από τα Π(αρωχημένα)ΜΜΕ ως αδιάφοροι, ενώ όταν διαδηλώνουν χαρακτηρίζονται ως βάνδαλοι κουκουλοφόροι. Για να δούμε, πως θα χαρακτηριστούν όσοι παρευρεθούν σε αυτή την ομιλία; Στο χέρι των συνειδητοποιημένων πολιτών είναι να την καταστήσουν Ιστορική. Ο Μίκης απλώς ρίχνει τη σπίθα με την ελπίδα να εξελιχτεί σε φωτιά.

Είτε κάποιοι συμφωνούν, είτε όχι ο Μίκης Θεοδωράκης είναι ένα σύμβολο παγκόσμιας ακτινοβολίας και αυτή η πολιτική του παρέμβαση, στο βαθμό που θα εκφράσει την αλήθεια, το συναίσθημα, τον προβληματισμό και την ενώτητα των πολιτών, θα έχει έναν αντίκτυπο που θα ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας. Μιας Ελλάδας που πρέπει να ξαναβρεί τις αξίες της για ν’ αποκαταστήσει την οικουμενικότητά της, το πολιτιστικό και πολιτικό κύρος της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου