"Καλωσήρθατε στο ελεύθερο blog των Ελλήνων Ορθοπαιδικών. Ένα βήμα ενημέρωσης αλλά και ανταλλαγής απόψεων σε θέματα που αφορούν στην Ορθοπαιδική κοινότητα της χώρας. Απόψεις, ανακοινώσεις, διαφωνίες και συζητήσεις είναι ευπρόσδεκτες και θα αναρτώνται χωρίς λογοκρισία, αρκεί να κινούνται στα πλαίσια της ευπρέπειας."

Περιμένουμε λοιπόν τα posts σας στό

hellenic.orthopaedics@gmail.com

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Επίσχεση εργασίας των γιατρών στο Σισμανόγλειο για εφημερίες και συγχώνευση με ΙΚΑ


Το θέμα το έχουμε θίξει έγκαιρα και στο blog μας

Αλήθεια τι σχέση εργασίας με τα νοσοκομεία του ΕΣΥ θα έχουν οι γιατροί του ΙΚΑ από τα νοσοκομεία που συγχωνεύονται?

Θα έχουν δικαίωμα να χειρουργούν και να κάνουν εξωτερικά ιατρεία?

Από ποιούς θα κοπεί ο ελάχιστος χειρουργικός χρόνος και οι ώρες εξωτερικού ιατρείου?

Είναι δυνατό να εξισωθούν οι ιατροί του ΙΚΑ με τις προσωρινές συμβάσεις με τους επιμελητές του ΕΣΥ που διορίσθηκαν με τα γνωστά κριτήρια και χρόνια αναμονής?

ΌΛΑ αυτά είναι ερωτήματα που παραμένουν ακόμα αναπάντητα......


Πηγή:  www.healthview.gr


Σε επίσχεση εργασίας από την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010 προχωρούν οι γιατροί του Σισμανόγλειου νοσοκομείου, λόγω της μη ενταλματοποίησης των εφημεριών που έχουν κάνει από τον περασμένο Αύγουστο έως και σήμερα (23.000 ευρώ).

Οι γιατροί, όπως αποφάσισαν στη γενική συνέλευση που πραγματοποίησαν στις 14 Δεκεμβρίου θα διακόψουν την επίσχεση εργασίας υπογραφούν τα εντάλματα για την πληρωμή των εφημεριών τους.

Αντίδραση για τη συγχώνευση νοσοκομείου του ΙΚΑ στο Σισμανόγλειο

Επίσης, οι γιατροί του νοσοκομείου Σισμανόγλειο αντιδρούν στη ρύθμιση που προβλέπει το νομοσχέδιο σκούπα για τη συγχώνευση του νοσοκομείου τους με το 1ο νοσοκομείο του ΙΚΑ και ειδικά με τη μετακίνηση στον ίδιο εργασιακό χώρο γιατρών με μη προκαθορισμένο εργασιακό πλαίσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου