"Καλωσήρθατε στο ελεύθερο blog των Ελλήνων Ορθοπαιδικών. Ένα βήμα ενημέρωσης αλλά και ανταλλαγής απόψεων σε θέματα που αφορούν στην Ορθοπαιδική κοινότητα της χώρας. Απόψεις, ανακοινώσεις, διαφωνίες και συζητήσεις είναι ευπρόσδεκτες και θα αναρτώνται χωρίς λογοκρισία, αρκεί να κινούνται στα πλαίσια της ευπρέπειας."

Περιμένουμε λοιπόν τα posts σας στό

hellenic.orthopaedics@gmail.com

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Μετατάξεις από τον ΟΣΕ στα Νοσοκομεία ....

Με εργαζομένους από τον ΟΣΕ και τους δήμους θα προσπαθήσει το υπουργείο Υγείας να καλύψει τα κενά που υπάρχουν στα δημόσια νοσοκομεία.

Τα κενά σε προσωπικό στα δημόσια νοσοκομεία, τον τελευταίο χρόνο έχουν πολλαπλασιαστεί καθώς περίπου 6000 εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία έκαναν μέσα στο 2010 αίτηση για συνταξιοδότηση. Από τους 6.000 οι 4.000 είναι νοσηλευτές.

Το υπουργείο Υγείας , σύμφωνα με δήλωση του γενικού γραμματέα κ. Νίκου Πολύζου βρίσκεται σε φάση καταγραφής όλων των ελλείψεων που υπάρχουν σε ανθρώπινο δυναμικό. Η καταγραφή αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί στα μέσα Ιανουαρίου 2011.


Το υπουργείο Υγείας έχει υποβάλει αίτημα προς το υπουργείο Εσωτερικών ούτως ώστε να προηγηθεί στις μετατάξεις δημοσίων υπαλλήλων που πρόκειται να γίνουν και υπολογίζει ότι θα μπορέσει να απορροφήσει περίπου 1000 άτομα από τον ΟΣΕ και τους Δήμους σε θέσεις διοικητικού, τεχνικού και βοηθητικού προσωπικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου