"Καλωσήρθατε στο ελεύθερο blog των Ελλήνων Ορθοπαιδικών. Ένα βήμα ενημέρωσης αλλά και ανταλλαγής απόψεων σε θέματα που αφορούν στην Ορθοπαιδική κοινότητα της χώρας. Απόψεις, ανακοινώσεις, διαφωνίες και συζητήσεις είναι ευπρόσδεκτες και θα αναρτώνται χωρίς λογοκρισία, αρκεί να κινούνται στα πλαίσια της ευπρέπειας."

Περιμένουμε λοιπόν τα posts σας στό

hellenic.orthopaedics@gmail.com

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Π. Τατούλης και άλλοι βουλευτές: Οι κατά περίσταση διευθυντές ΕΣΥ.

Επανερχόμαστε στο θέμα των διορισμών πρώην βουλευτών, απευθείας σε θέσεις Διευθυντού ΕΣΥ (ακόμα και με μηδέν προϋπηρεσία), που βασίζεται σε νόμο ΝΤΡΟΠΗ, που ψήφισαν φυσικά οι ίδιοι οι βουλευτές. 

Με ανακοίνωσή του ο Κος Ανωμερίτης διαψεύδει ότι ο Κος Τατούλης πληρώνεται τις τελευταίες μέρες από τη ειδικά διαμορφωμένη γιαυτόν θέση διεθυντή ΕΣΥ, λέγοντας πως βρίσκεται σε άδεια άνευ αποδοχών. 

Λες και το θέμα είναι το αν ο Κος Τατούλης και οι άλλοι βολεμένοι βουλευτές πληρώνονται ή όχι όταν διεξάγουν τον εκάστοτε προεκλογικό τους αγώνα και δεν είναι το ότι οι κύριοι αυτοί, με τον κατάπτυστο νόμο τους, έχουν κάνει τις θέσεις Διευθυντή ΕΣΥ το προσωρινό τους αποκούμπι σε περιόδους πολιτικής αποτυχίας ή αποχής. 

Παρά βέβαια την κριτική, καμία πρωτοβουλία απόσυρσης του νόμου δεν έχει ληφθεί από την κυβέρνηση. Μερικά πράγματα, δεν αλλάζουν ποτέ....



Πηγή: www.capital.gr



Ο Πέτρος Τατούλης έκανε χρήση της ειδικής ρύθμισης, βάσει της οποίας όποιος βουλευτής, κατ΄επάγγελμα γιατρός, χάνει την έδρα του στη Βουλή, μπορεί να διορισθεί σε δημόσιο Νοσοκομείο στη θέση του διευθυντή.

Μένοντας εκτός ψηφοδελτίων και εκτός Βουλής στις περσινές εθνικές εκλογές, ανέλαβε τον περασμένο Ιούλιο διευθυντής του ΕΣΥ στο Γενικό-Κρατικό Γεώργιος Γεννηματάς. Σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Λεωνίδα Ανωμερίτη,  τοποθετήθηκε προσωρινά, για περίοδο προσαρμογής, στη μονάδα εγκαυμάτων και του ανατέθηκαν τα καθήκοντα της οργάνωσης και του εξοπλισμού της. Ενόψει δε, της υποψηφιότητάς του για την περιφέρεια Πελοποννήσου, πήρε κανονική άδεια από τις 13 Σεπτεμβρίου ως τις 15 Οκτωβρίου και άδεια άνευ αποδοχών από τις 18 Οκτωβρίου ως τις 15 Νοεμβρίου.

 
Η ανακοίνωση του κ. Ανωμερίτη εκδόθηκε προς διάψευση δημοσιευμάτων ότι ο κ. Τατούλης εξακολουθεί να πληρώνεται τις τελευταίες δέκα ημέρες από το νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου