"Καλωσήρθατε στο ελεύθερο blog των Ελλήνων Ορθοπαιδικών. Ένα βήμα ενημέρωσης αλλά και ανταλλαγής απόψεων σε θέματα που αφορούν στην Ορθοπαιδική κοινότητα της χώρας. Απόψεις, ανακοινώσεις, διαφωνίες και συζητήσεις είναι ευπρόσδεκτες και θα αναρτώνται χωρίς λογοκρισία, αρκεί να κινούνται στα πλαίσια της ευπρέπειας."

Περιμένουμε λοιπόν τα posts σας στό

hellenic.orthopaedics@gmail.com

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Κωλοτούμπας.....

Δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο, όχι μόνο στην πολιτική, αλλά και σε οποιοδήποτε επάγγελμα, από έναν προϊστάμενο, ο οποίος ρίχνει το φταίξιμο και τα βάρη στους υφιστάμενούς του προκειμένου να σώσει το τομάρι του.
Ακόμα και στην περίπτωση που όντως υπάρχει κακή ενημέρωση, ο καλός Υπουργός, Διευθυντής, Διοικητής, το πρώτο που πρέπει να κάνει είναι να αναλαμβάνει τις ευθύνες του και τα υπόλοιπα λύνονται με τις πόρτες κλειστές.
Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε τί εννοούμε....

Πηγή: www.skai.gr

Δημόσια διάσταση απόψεων μεταξύ του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδου και του γενικού γραμματέα του υπουργείου, Νίκου Πολύζου, σημειώθηκε τη Δευτέρα μετά τη συνάντηση του υπουργού με την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχάνων (ΠΕΦ).

Ο κ. Λοβέρδος υποστήριξε ενώπιον του ΔΣ της ΠΕΦ και δημοσιογράφων ότι ο κ. Πολύζος έχει ενημερώσει τον ίδιο και την κυβέρνηση ότι η ρύθμιση για τα χρέη των νοσοκομείων προς τους προμηθευτές καλύπτει το χρονικό διάστημα μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2010, ενώ στην πραγματικότητα η ρύθμιση αφορά τα χρέη από το 2005 ώς τον Δεκέμβριο του 2009.

Ο υπουργός ανέφερε χαρακτηριστικά "Εάν δεν είναι έτσι τα πράγματα τότε υπάρχει πρόβλημα με την ενημέρωσή μου. Ο κ. Πολύζος έτσι έχει ενημερώσει την κυβέρνηση και αυτό λέμε δημοσίως".

Νωρίτερα από τη Βουλή, ο κ. Λοβέρδος διέψευσε τις φήμες περί κατάργησης ή συγχώνευσης νοσοκομείων στη Βουλή.

2 σχόλια:

  1. Δε μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο. Ο Λοβέρβος έχει δώσει άσχημα δείγματα αντίληψης των πραγμάτων μέχρι τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ και εγώ. Είναι μεγάλος κολοτούμπας. Λαϊκιστής και κλαψιάρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή