"Καλωσήρθατε στο ελεύθερο blog των Ελλήνων Ορθοπαιδικών. Ένα βήμα ενημέρωσης αλλά και ανταλλαγής απόψεων σε θέματα που αφορούν στην Ορθοπαιδική κοινότητα της χώρας. Απόψεις, ανακοινώσεις, διαφωνίες και συζητήσεις είναι ευπρόσδεκτες και θα αναρτώνται χωρίς λογοκρισία, αρκεί να κινούνται στα πλαίσια της ευπρέπειας."

Περιμένουμε λοιπόν τα posts σας στό

hellenic.orthopaedics@gmail.com

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Καταπληκτικές συμπτώσεις ...


ΥΠΟΠΤΟ ...
Από το www.ygeianet.gr


Ενίοτε οι αστρονόμοι καταγράφουν καταπληκτικές συμπτώσεις, τις λεγόμενες αστρικές συνόδους. Μια τέτοια ανεπανάληπτη αστρική σύνοδο κατέγραψαν την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο αστήρ Μουσιώνης προτείνει την εφημερία Τομέα στα Νοσοκομεία του ΕΣΥ. Προτείνει και κάτι άλλο: να πάψουν οι εργαστηριακές εξετάσεις να διενεργούνται στα εφημερεύοντα Νοσοκομεία, αλλά να συλλέγονται και να οδηγούνται όλες μαζί σ΄ ένα Κέντρο, ώστε το κόστος να είναι μικρότερο.

Ο Πρόεδρος του ομίλου «Βιοϊατρική» κ. Ε. Σπανός, απαντά αμέσως πως τα νέα του εργαστήρια μπορούν να κάνουν όχι μόνο τόσα, αλλά πολλαπλάσια απ΄ όσα προτείνει ο κ. Μουσιώνης!

Η σύνοδος ολοκληρώθηκε με τον αστέρα Θ. Γιαννόπουλο, τομεάρχη υγείας της ΝΔ, που κατέθεσε ερώτηση στον υπουργό Υγείας, προτρέποντάς τον να αναθέσει άμεσα τη διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων σε ιδιωτικά εργαστήρια.

Μετά τους αστρονόμους που κατέγραψαν το φαινόμενο, μήπως πρέπει να κληθούν και οι αστρολόγοι να πουν τη μοίρα του ΕΣΥ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου