"Καλωσήρθατε στο ελεύθερο blog των Ελλήνων Ορθοπαιδικών. Ένα βήμα ενημέρωσης αλλά και ανταλλαγής απόψεων σε θέματα που αφορούν στην Ορθοπαιδική κοινότητα της χώρας. Απόψεις, ανακοινώσεις, διαφωνίες και συζητήσεις είναι ευπρόσδεκτες και θα αναρτώνται χωρίς λογοκρισία, αρκεί να κινούνται στα πλαίσια της ευπρέπειας."

Περιμένουμε λοιπόν τα posts σας στό

hellenic.orthopaedics@gmail.com

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011

Είναι δυνατόν ....???


Μα είναι ποτέ δυνατόν ο ίδιος ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ υγείας να λέει τέτοιες μπαρούφες, και να δικαιολογεί έτσι το κλείσιμο κλινικης νοσοκομείου?
Και καλά, αυτός βρίσκει και τα λέει. Ο ιατρικός σύλλογος που είναι? Αμ οι αναισθησιολόγοι της συγκεκριμένης κλινικής τι λένε? Με τσιπουράκι τα κοιμίζουν τα παιδια? 
ΈΛΕΟΣ πια....

Διαβάστε την είδηση που αναπαραγάγεται από όλα σχεδόν τα ειδησιογραφικά sites:

Πηγή: protothema.gr«Βόμβα» από Λοβέρδο!

Ασυνείδητοι γιατροί νάρκωναν τα παιδιά και τα άφηναν χωρίς χειρουργείο!

 Μείζον ηθικό ζήτημα για τη στάση των τριών γιατρών της παιδοκαρδιοχειρουργικής κλινικής του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία προκύπτει μετά την αποκάλυψη-«βόμβα» του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου στη Βουλή.

Καθώς φαίνεται, η συμπεριφορά των τριών γιατρών όχι μόνο οδήγησε στο κλείσιμο της κλινικής, αλλά και εντός αυτής, όταν λειτουργούσε, διαδραματίζονταν σκηνές που μόνο ντροπή και κατακραυγή μπορούν να προκαλέσουν.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός είπε ότι οι γιατροί της συγκεκριμένης κλινικής μετέφεραν τις διαμάχες τους ακόμα και μεσα στα χειρουργεία, με αποτέλεσμα τα παιδιά να ξυπνούν από τη νάρκωση, δίχως να έχουν χειρουργηθεί. Και συμπλήρωσε: «Είναι ντροπή…. Θα επιληφθούμε πειθαρχικά. Αν είχα τη δυνατότητα να τους απολύσω, θα το είχα κάνει».

Να σημειωθεί ότι, όπως έχει ήδη γράψει το protothema.gr, το υπουργείο έχει διατάξει ΕΔΕ για το συγκεκριμένο θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου