"Καλωσήρθατε στο ελεύθερο blog των Ελλήνων Ορθοπαιδικών. Ένα βήμα ενημέρωσης αλλά και ανταλλαγής απόψεων σε θέματα που αφορούν στην Ορθοπαιδική κοινότητα της χώρας. Απόψεις, ανακοινώσεις, διαφωνίες και συζητήσεις είναι ευπρόσδεκτες και θα αναρτώνται χωρίς λογοκρισία, αρκεί να κινούνται στα πλαίσια της ευπρέπειας."

Περιμένουμε λοιπόν τα posts σας στό

hellenic.orthopaedics@gmail.com

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2011

Εξώδικο του ΙΣΑ κατά ταμείου για καθυστέρηση καταβολής οφειλών σε συμβεβλημένους ιατρούς....Στο TAYΤΕΚΩ , το Ταμείο Ασθένειας Προσωπικού ΟΤΕ, απέστειλε αυτή τη φορά εξώδικο ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ), διεκδικώντας οφειλόμενες αμοιβές για ιατρικές πράξεις που έχουν πραγματοποιήσει οι συμβεβλημένοι με το ταμείο ιατροί, μέλη του ΙΣΑ, το 2010 και το 2011.

Με το εξώδικο ο ΙΣΑ ζητάει από τη διοίκηση του ταμείου, ενημέρωση μέσα σε 10 ημέρες για τις ενέργειες που θα προβεί ώστε να καταβληθούν άμεσα τα οφειλόμενα. Διαφορετικά, προειδοποιεί με κινητοποιήσεις και προσφυγή στα δικαστήρια.

Το φαινόμενο πάντως της μη καταβολής αμοιβών σε γιατρούς δεν είναι καθόλου άγνωστο στον κλάδο. Ένα από τα μεγαλύτερα Ταμεία της χώρας, ο ΟΠΑΔ, χρωστά επίσης σε χιλιάδες γιατρούς αμοιβές από ιατρικές επισκέψεις μηνών. Οι εκπρόσωποι του ιατρικού σώματος δεκάδες φορές έχουν απευθυνθεί στο υπουργείο υγείας για την εξόφληση των χρεών, χωρίς ωστόσο να έχει δοθεί λύση.

iatropedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου