"Καλωσήρθατε στο ελεύθερο blog των Ελλήνων Ορθοπαιδικών. Ένα βήμα ενημέρωσης αλλά και ανταλλαγής απόψεων σε θέματα που αφορούν στην Ορθοπαιδική κοινότητα της χώρας. Απόψεις, ανακοινώσεις, διαφωνίες και συζητήσεις είναι ευπρόσδεκτες και θα αναρτώνται χωρίς λογοκρισία, αρκεί να κινούνται στα πλαίσια της ευπρέπειας."

Περιμένουμε λοιπόν τα posts σας στό

hellenic.orthopaedics@gmail.com

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Προς συγχώνευση το Ετήσιο Συνέδριο Τμήματος Ορθοπαιδικής Ογκολογίας, το Σεμινάριο Εμβιομηχανικής της Σπονδυλικής Στήλης & Βιοτεχνολογίας και το Ετήσιο συνέδριο του Τμήματος Ορθοπαιδικής Έρευνας



Με επιστολή του, ο Αν. Καθηγητής Κος Σάπκας προτείνει στα μέλη της ΕΕΧΟΤ και ΚΕΟΧ,  τη συγχώνευση τριών εκδηλώσεων σε μία και μάλιστα στο χώρο του αμφιθεάτρου της ΕΕΧΟΤ.

Συγκεκριμένα προτείνει: στο χρόνο που είναι προκαθορισμένος για την πραγματοποίηση του 16ου Σεμιναρίου Εμβιοχανικής της Σπονδυλικής Στήλης & Βιοτεχνολογίας να συμπεριληφθεί και η Ετήσια Εκδήλωση του Τμήματος Ορθοπαιδικής Ογκολογίας καθώς και οι εκδηλώσεις του Τμήματος Ορθοπαιδικής Έρευνας.  

Ως αίτια αναφέρει την μικρή συμμετοχή σε αυτές τις εκδηλώσεις αλλά και την αδυναμία κάλυψης των εξόδων από τις εταιρίες. 

Χαρακτηριστικά αναφέρει: 

"Όπως είναι γνωστό σε όλους, υπάρχει σημαντικότατο πρόβλημα στην κάλυψη των εξόδων ενός συνεδρίου καθώς οι εταιρείες υλικών που αποτελούν βασικούς χορηγούς, βρίσκονται σε αδυναμία να υποστηρίξουν τις επιστημονικές εκδηλώσεις" 

Η προτεινόμενες ημερομηνίες είναι μεταξύ 2 και 5 Δεκεμβρίου 2010.  

Λογική πρόταση σε δύσκολους καιρούς ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου