"Καλωσήρθατε στο ελεύθερο blog των Ελλήνων Ορθοπαιδικών. Ένα βήμα ενημέρωσης αλλά και ανταλλαγής απόψεων σε θέματα που αφορούν στην Ορθοπαιδική κοινότητα της χώρας. Απόψεις, ανακοινώσεις, διαφωνίες και συζητήσεις είναι ευπρόσδεκτες και θα αναρτώνται χωρίς λογοκρισία, αρκεί να κινούνται στα πλαίσια της ευπρέπειας."

Περιμένουμε λοιπόν τα posts σας στό

hellenic.orthopaedics@gmail.com

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Απερρίφθη από το ΣΤΕ η προσφυγή του υποψήφιου Πρύτανη Χ. Στεφανάδη κατά της εκλογής Πελεγρίνη...

Tο Τμήμα Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση του υποψηφίου Πρύτανη  για το Πανεπιστήμιο Αθηνών  Χ. Στεφανάδη και των τριών  υποψήφιων αντιπρυτάνεων, Ελένη Καραμαλέγκου, Ι. Δημητρίου και Ε. Λέκκας  να μην ισχύσουν τα αποτελέσματα των εκλογών έως την έκδοση απόφασης επί της κυρίας προσφυγής για την οριστική ακύρωσή τους.

Στην προσφυγή τους ο Πρύτανης και οι τρεις Αντιπρυτάνεις αναφέρουν  ότι οι εκλογές για την ανάδειξη νέων πρυτανικών αρχών είναι αντισυνταγματικές και παράνομες και ως εκ τούτου πρέπει να ακυρωθούν και να επαναληφθεί η διαδικασία. 
 
Τα επιχειρήματα που προβάλουν είναι:

1. ψήφισαν  «αιώνιοι φοιτητές», τη στιγμή που  δεν έχει γίνει εκκαθάριση μητρώου, όπως προβλέπει ονόμος της Μ. Γιαννάκου
2. Δεν ενημερώθηκαν οι εκλέκτορες για την επανάληψη της ψηφοφορίας .
3.ψήφισαν 1.061 διοικητικοί υπάλληλοι

Υπενθυμίζεται ότι στις εκλογές Πρύτανης αναδείχθηκε  ο κκαθηγητής  Θ. Πελεγρίνης,  και Αντιπρυτάνειςοι κ.κ. Α. Δουκουδάκης, Θ. Λιακάκος και Θ. Σφηκόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου