"Καλωσήρθατε στο ελεύθερο blog των Ελλήνων Ορθοπαιδικών. Ένα βήμα ενημέρωσης αλλά και ανταλλαγής απόψεων σε θέματα που αφορούν στην Ορθοπαιδική κοινότητα της χώρας. Απόψεις, ανακοινώσεις, διαφωνίες και συζητήσεις είναι ευπρόσδεκτες και θα αναρτώνται χωρίς λογοκρισία, αρκεί να κινούνται στα πλαίσια της ευπρέπειας."

Περιμένουμε λοιπόν τα posts σας στό

hellenic.orthopaedics@gmail.com

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Λοβέρδος: Πιο γρήγορες προσλήψεις γιατρών και εξετάσεις εισαγωγής στις ειδικότητες...

Πηγή: www.iatronet.gr

Επιταχύνονται οι διαδικασίες πρόσληψης των νοσοκομειακών γιατρών. Ο υπουργός Υγείας ανακοινώσε την Τρίτη στο προεδρείο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) ότι θα καταθέσει την ερχόμενη εβδομάδα τροπολογία στη βουλή , με την οποία θα επισπεύδονται οι διαδικασίες κρίσης των νοσοκομειακών γιατρών.

Ο κύριος Ανδρέας Λοβέρδος διευκρίνισε ότι σκοπός της εν λόγω τροπολογίας είναι να μειωθεί ο χρόνος πρόσληψης των νοσοκομειακών γιατρών, ο οποίος ξεπερνά τον ένα χρόνο.

Ο υπουργός Υγείας ανέφερε στο προεδρείο του ΠΙΣ ότι εξετάζει το ενδεχόμενο καθιέρωσης εξετάσεων για απόκτηση ιατρικής ειδικότητας. Διευκρίνισε ωστόσο ότι δεν έχει λάβει ακόμη τη σχετική απόφαση και ζήτησε την επίσημη άποψη του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου