"Καλωσήρθατε στο ελεύθερο blog των Ελλήνων Ορθοπαιδικών. Ένα βήμα ενημέρωσης αλλά και ανταλλαγής απόψεων σε θέματα που αφορούν στην Ορθοπαιδική κοινότητα της χώρας. Απόψεις, ανακοινώσεις, διαφωνίες και συζητήσεις είναι ευπρόσδεκτες και θα αναρτώνται χωρίς λογοκρισία, αρκεί να κινούνται στα πλαίσια της ευπρέπειας."

Περιμένουμε λοιπόν τα posts σας στό

hellenic.orthopaedics@gmail.com

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Αυτό και αν είναι έκπληξη... Αναβλήθηκε για έκτη φορά η δίκη Κεντέρη-Θάνου

Κάποιοι πιστεύουν ακόμα, πως αυτή η χώρα μπορεί να πάει μπροστά και οι θεσμοί να λειτουργήσουν.
Η απάντηση σε όλους αυτούς είναι η ... αναπάντεχη είδηση της 6ης αναβολής της δίκης Κεντέρη-Θάνου.

Πηγή: www.kathierini.gr


Για τις 12 Ιανουαρίου 2011 αναβλήθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο η δίκη των αθλητών Κώστα Κεντέρη και Κατερίνας Θάνου σχετικά με την υπόθεση του δηλωθέντος τροχαίου λίγο πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.

Η υπόθεση, που αναβλήθηκε για έκτη φορά, αφορά όσα διαδραματίστηκαν στις 12 Αυγούστου 2004 όταν οι δύο αθλητές δεν εμφανίστηκαν σε έλεγχο ντόπιγκ επικαλούμενοι τροχαίο ατύχημα που είχαν με μηχανή.

Κατηγορούμενοι στην υπόθεση, που σήμερα αναβλήθηκε λόγω ωραρίου, πλην των δύο αθλητών είναι επτά γιατροί του νοσοκομείου ΚΑΤ όπου είχαν μεταφερθεί μετά τη δήλωση του τροχαίου ο δύο αθλητές, ο προπονητής Χρήστος Τζέκος αλλά και δύο πολίτες που είχαν δηλώσει αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου