"Καλωσήρθατε στο ελεύθερο blog των Ελλήνων Ορθοπαιδικών. Ένα βήμα ενημέρωσης αλλά και ανταλλαγής απόψεων σε θέματα που αφορούν στην Ορθοπαιδική κοινότητα της χώρας. Απόψεις, ανακοινώσεις, διαφωνίες και συζητήσεις είναι ευπρόσδεκτες και θα αναρτώνται χωρίς λογοκρισία, αρκεί να κινούνται στα πλαίσια της ευπρέπειας."

Περιμένουμε λοιπόν τα posts σας στό

hellenic.orthopaedics@gmail.com

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Λοβέρδος: Σε τρίμηνη αργία και εκτός χειρουργείου οι γιατροί που παίρνουν φακελάκι και υπερσυνταγογραφούν.....

Πηγή: www.fimotro.gr

Εντολές στους διοικητές της πρώτης και δεύτερης υγειονομικής περιφέρειας της Αττικής να θέτουν εκτός χειρουργείων όσους γιατρούς δέχονται «φακελάκι» έδωσε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο. Ο Ανδρέας Λοβέρδος ζήτησε ακόμη να επιβάλλεται ποινή τρίμηνης αργίας στους γιατρούς για τους οποίους υπάρχουν ενδείξεις ότι προβαίνουν σε προκλητή συνταγογράφηση ή προκλητή ζήτηση άλλων υλικών...

Ταυτόχρονα ζήτησε τη συγκράτηση και τη μείωση των λειτουργικών δαπανών κατά 10% σε όλα τα νοσηλευτικά ιδρύματα και κατά 20% στα φάρμακα.
"Από τον Οκτώβριο οι επιτηρητές θα έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στο υπουργείο Υγείας" σημείωσε ο υπουργός.
Παράλληλα ζήτησε από τους διοικητές έως την Παρασκευή να έχουν καταθέσει τον προϋπολογισμό του 2011 και να πληρώσουν άμεσα τους προμηθευτές για τα χρέη 2005-6.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου