"Καλωσήρθατε στο ελεύθερο blog των Ελλήνων Ορθοπαιδικών. Ένα βήμα ενημέρωσης αλλά και ανταλλαγής απόψεων σε θέματα που αφορούν στην Ορθοπαιδική κοινότητα της χώρας. Απόψεις, ανακοινώσεις, διαφωνίες και συζητήσεις είναι ευπρόσδεκτες και θα αναρτώνται χωρίς λογοκρισία, αρκεί να κινούνται στα πλαίσια της ευπρέπειας."

Περιμένουμε λοιπόν τα posts σας στό

hellenic.orthopaedics@gmail.com

Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2010

Ολοήμερη λειτουργία νοσοκομείων και άλλα αστεία....

Αντιγράφουμε από το blog troktiko.blogspot.com

"Σ' ένα κράτος που η υπερκατανάλωση υπηρεσιών υγείας είναι η λερναία Ύδρα του συστήματος που ρουφάει πόρους όχι για 10 αλλά σαν να είμαστε ...35000000 κάτοικοι ακούς για ολοήμερο νοσοκομείο και τρελαίνεσαι. Λες «μα καλά έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα εκεί στο υπουργείο;» Εδώ η έλλειψη ιατρικού, νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού σήμερα στα νοσοκομεία είναι τεράστια και με τις αποχωρήσεις λόγω του ασφαλιστικού θα γίνει δραματική και σχεδιάζουν την επιπλέον συμφόρηση τους;

Η άναρχη οργάνωση του ΕΣΥ ξεκινάει από την γέννηση του. 25 χρόνια 7 νομοσχέδια κι ο θεσμός οικογενειακού γιατρού ουδέποτε εφαρμόζεται. Ρετιρέ χωρίς θεμέλια είναι το σύστημα. Έτσι το δευτεροβάθμιο νοσοκομείο μένει χωρίς την κάλυψη του που είναι η πρωτοβάθμια βαθμίδα υγείας. Χρόνος, κόπος και λεφτά χωρίς αντίκρισμα.

Συνέχεια εδώ: http://troktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου