"Καλωσήρθατε στο ελεύθερο blog των Ελλήνων Ορθοπαιδικών. Ένα βήμα ενημέρωσης αλλά και ανταλλαγής απόψεων σε θέματα που αφορούν στην Ορθοπαιδική κοινότητα της χώρας. Απόψεις, ανακοινώσεις, διαφωνίες και συζητήσεις είναι ευπρόσδεκτες και θα αναρτώνται χωρίς λογοκρισία, αρκεί να κινούνται στα πλαίσια της ευπρέπειας."

Περιμένουμε λοιπόν τα posts σας στό

hellenic.orthopaedics@gmail.com

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Όποιος τρέχει πιο γρήγορα (με τακούνια) κάνει ειδικότητα στην Ελλάδα.....

Διαβάστε το άρθρο του σημερινού "Βήματος" και πείτε πραγματικά, σε ποια τριτοκοσμική χώρα του κόσμου η αναμονή για τη λήψη ειδικότητας εξαρτάται από τα αρχικά του επιθέτου του υποψηφίου ή την ταχύτητά του στο τρέξιμο (με τακούνι) ? ....

Πηγή: www.tovima.gr

"Τα μηχανάκια είναι παρατεταγμένα έξω από την αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Οι οδηγοί περιμένουν με αναμμένες τις μηχανές και αποφασιστικό βλέμμα τούς συνοδηγούς τους να ξεχυθούν τρέχοντας από το κτίριο και να ανέβουν στη σέλα για να αρχίσει η «κούρσα». Οχι, δεν πρόκειται για κάποιο ψυχαγωγικό φοιτητικό ράλι αλλά για την... ορκωμοσία των τελειοφοίτων της Ιατρικής, η οποία έχει μετατραπεί τα τελευταία χρόνια σε κυριολεκτικό αγώνα ταχύτητας μεταξύ των νέων γιατρών! Σημείο εκκίνησης η αίθουσα τελετών όπου παραδίδονται τα πτυχία. Σημείο τερματισμού η Διεύθυνση Υγείας όπου υποβάλλονται οι δηλώσεις για ειδικότητα. Επαθλο μια θέση για ειδικότητα με όσο το δυνατόν λιγότερη αναμονή. Η πόρτα ανοίγει με δύναμη και η Μαριτίνα Αντωνίου πετάγεται σαν σίφουνας με βραδινή τουαλέτα, κρατώντας στο ένα χέρι μια ανθοδέσμη και στο άλλο το πολυπόθητο πτυχίο που μόλις έλαβε.................................................."


Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου