"Καλωσήρθατε στο ελεύθερο blog των Ελλήνων Ορθοπαιδικών. Ένα βήμα ενημέρωσης αλλά και ανταλλαγής απόψεων σε θέματα που αφορούν στην Ορθοπαιδική κοινότητα της χώρας. Απόψεις, ανακοινώσεις, διαφωνίες και συζητήσεις είναι ευπρόσδεκτες και θα αναρτώνται χωρίς λογοκρισία, αρκεί να κινούνται στα πλαίσια της ευπρέπειας."

Περιμένουμε λοιπόν τα posts σας στό

hellenic.orthopaedics@gmail.com

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Να δείτε που θα τον στείλουν και στη φυλακή τελικά τον Ρακιτζή......

Ένας άνθρωπος έχει απομείνει στην έρημη χώρα μας, να καταγγέλει χρόνια τώρα τη σαπίλα και τη βρωμιά του συστήματος.

Συμπαθητική φυσιογνωμία,  τις περισσότερες φορές φαντάζει απελπιστικά μόνος και προκαλεί πραγματικά θαυμασμό η αντοχή του και η επιμονή του.

Βγήκε πριν λίγες μέρες και κατήγγειλε για άλλη μια φορά, αυτό που και ο τελευταίος απλός Έλληνας πολίτης γνωρίζει καλά. Ότι δηλαδή στην Ελλάδα υπάρχει ατιμωρησία και προστασία των επωνύμων και πλουσίων.

Είπε: «Έχετε δει κανέναν επώνυμο να δικάζεται από τη σωρεία των καταγγελιών; Μόνο εξαιρέσεις υπάρχουν»
Διαβάστε τις δηλώσεις του εδώ

Δε πέρασαν λίγα 24ωρα και έσπευσαν οι δικαστές ενοχλημένοι, καθώς φαίνεται, και συγκεκριμένα ο αντιεισαγγελέας Αρείου Πάγου, να τον καλέσει να δώσει εξηγήσεις για τα λεγόμενά του....
Λες και ο αντιεισαγγελέας δε ζει σε αυτή τη χώρα αλλά αλλού. Δεν αντιλαμβάνεται αυτό που όλοι οι Έλληνες βλέπουν να επαναλαμβάνεται χρόνια τώρα: ατιμωρησία, συγκάλυψη, παράνομος πλουτισμός, διαφθορά... 

Να δείτε που στο τέλος θα τον στείλουν φυλακή τον Ρακιτζή. Μιλάει βλέπετε πολύ και αυτός....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου