"Καλωσήρθατε στο ελεύθερο blog των Ελλήνων Ορθοπαιδικών. Ένα βήμα ενημέρωσης αλλά και ανταλλαγής απόψεων σε θέματα που αφορούν στην Ορθοπαιδική κοινότητα της χώρας. Απόψεις, ανακοινώσεις, διαφωνίες και συζητήσεις είναι ευπρόσδεκτες και θα αναρτώνται χωρίς λογοκρισία, αρκεί να κινούνται στα πλαίσια της ευπρέπειας."

Περιμένουμε λοιπόν τα posts σας στό

hellenic.orthopaedics@gmail.com

Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου 2010

"Τα μέτρα αιματηρής λιτότητας στα οποία υπόκεινται οι Έλληνες φορολογούμενοι δεν βγάζουν πουθενά ..."Επανήλθε στις δηλώσεις του περί χρεοκοπίας-αναδιάρθρωσης του χρέους της Ελλάδας ο Ρουμπινί.

Παράλληλα, σήμερα ο ο επικεφαλής του Τμήματος Διεθνών Οικονομικών Ειδήσεων, της Βρετανικής εφημερίδας Daily Telegraph, Ambrose Evans-Pritchard  επιμένει πως " Η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους είναι η εκ των πραγμάτων επιβεβλημένη λύση"

Διαβάστε την είδηση και ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ

Στον αντίποδα, ότι δε θα χρεοκοπήσει και δεν θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση χρέους η Ελλάδα, φωνάζει η Credit Suisse σε σημερινή της έκθεση τονίζοντας πως και στην περίπτωση που θα συνέβαινε αυτό, οι περισσότερες ελληνικές τράπεζες είναι κεφαλαιακά επαρκείς και θα αντέξουν. Περισσότερα ΕΔΩ.

Πραγματικός μύλος. Ποιόν να πιστέψει κανείς.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου