"Καλωσήρθατε στο ελεύθερο blog των Ελλήνων Ορθοπαιδικών. Ένα βήμα ενημέρωσης αλλά και ανταλλαγής απόψεων σε θέματα που αφορούν στην Ορθοπαιδική κοινότητα της χώρας. Απόψεις, ανακοινώσεις, διαφωνίες και συζητήσεις είναι ευπρόσδεκτες και θα αναρτώνται χωρίς λογοκρισία, αρκεί να κινούνται στα πλαίσια της ευπρέπειας."

Περιμένουμε λοιπόν τα posts σας στό

hellenic.orthopaedics@gmail.com

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ! Υποψήφιοι με βαθμούς κάτω του δέκα ακόμη και με επτά εισήχθησαν σε Ιατρικές και Νομικές Σχολές ....

Τελικά εκεί που λέει κανείς ότι τα έχει δει όλα, όλο και κάτι νέο εμφανίζεται για να αποδείξει ότι ο πάτος σε αυτή τη χώρα είναι ακόμα μακρυά.

Διαβάστε το ρεπορτάζ και θα καταλάβετε....... Άμα κάποτε δώσατε δύο και τρεις φορές Πανελλήνιες για να μπείτε στην Ιατρική ή είστε γονιός παιδιού που με βαθμό 19 έμεινε απέξω, καλύτερα να αποφύγετε τη συνέχεια.....

Πηγή: www.esos.gr


Κάτω από τη βάση του «10» διαμορφώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής σε πολλές πανεπιστημιακές σχολές, για τους υποψηφίους για τα ΑΕΙ - τέκνα Ελλήνων του Εξωτερικού και των τέκνα Ελλήνων Υπαλλήλων αποσπασμένων στο Εξωτερικό (ειδικές κατηγορίες).


Ετσι σύμφωνα με τις αποτελέσματα στην Ιατρική Πάτρας η βάση διαμορφώθηκε στις 35,50 μονάδες δηλαδή εισήχθη υποψήφιος ή υποψήφιοι με βαθμό 7, στην Ιατρική Ιωαννίνων με 39,63 μονάδες, δηλαδή με βαθμό 7,9 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στο ΕΜΠ και συγκεκριμένα στο τμήμα Χημικών Μηχανικών η βάση διαμορφώθηκε στις 42,20 μονάδες δηλαδή εισήχθησαν υποψήφιοι με βαθμό 8,4

Στο Πανεπιστήμιο Αθήνας , στο τμήμα Φιλολογίας , η βάση διαμορφώθηκε στις 51 μονάδες , δηλαδή με βαθμό 10

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου