"Καλωσήρθατε στο ελεύθερο blog των Ελλήνων Ορθοπαιδικών. Ένα βήμα ενημέρωσης αλλά και ανταλλαγής απόψεων σε θέματα που αφορούν στην Ορθοπαιδική κοινότητα της χώρας. Απόψεις, ανακοινώσεις, διαφωνίες και συζητήσεις είναι ευπρόσδεκτες και θα αναρτώνται χωρίς λογοκρισία, αρκεί να κινούνται στα πλαίσια της ευπρέπειας."

Περιμένουμε λοιπόν τα posts σας στό

hellenic.orthopaedics@gmail.com

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Déjà vu και στην κατάταξη των Πανεπιστημίων? Την είδηση την είχαμε αναρτήσει στο blog μας εβδομάδες νωρίτερα...

Και ξαφνικά, όλα τα "ανεξάρτητα" sites της Ελληνικής ενημέρωσης, ανακάλυψαν τη λίστα με τα καλύτερα Πανεπιστήμια του κόσμου, στην οποία φέτος λείπουν τα Ελληνικά πανεπιστήμια.

Διαβάζαμε σήμερα και τρίβαμε τα μάτια μας. Αυτή η λίστα δημοσιοποιήθηκε το Σεπτέμβριο και αναρτήσαμε την είδηση στις 30 Σεπτεμβρίου (από τα ελάχιστα blogs που το κάνανε).
Τι τους έπιασε τότε και τη θυμηθήκανε ταυτόχρονα όλοι σήμερα?

Να και το www.nooz.gr,  να και το "πολύ" www.in.gr , να και το "ανεξάρτητο" "ΒΗΜΑ", να και το "φιλολαϊκό" "ΣΚΑΙ" .......

Ξανακοιτάμε την είδηση, μην τυχόν και αυτή είναι άλλη ταξινόμηση?  Μήπως είναι κάτι καινούργιο?
Δυστυχώς όχι.

Δεν διαφωνούμε πως τα Ελληνικά Πανεπιστήμια είναι σε μαύρα χάλια. Αλλά όποιος δε βλέπει το τρόπο που συγκεκριμένα εκδοτικά συμφέροντα, ξεδιάντροπα κατευθύνουν τη κοινή γνώμη σε συγκεκριμένη κατεύθυνση είναι τουλάχιστον αφελής.

Απόντα λοιπόν τα Ελληνικά Πανεπιστήμια από τα 200 καλύτερα του κόσμου. Το ξέραμε εδώ και ένα μήνα στο blog μας. Σήμερα το μάθανε και ...κάποιοι άλλοι.
Αναμένουμε σύντομα ανακοινώσεις και εξελίξεις από την Κυρία Διαμαντοπούλου....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου